Einde carrière voor talent Bilal Wahib? Of toch niet?

Het jonge talent wat een domme fout maakte is volop in het nieuws of was volop in het nieuws, zowel positief als nu voornamelijk negatief. Maar waarom wordt deze jongen zo zwart gemaakt vragen wij ons af. Zijn er niet ontzettend veel (gewone mensen) die zulke domme dingen wel eens doen en daar hoor je niks over!?

Is het niet een beetje overdreven om iemand met veel talent gelijk te cancellen? Je kan hem ook een lesje leren en laten inzien dat het niet kan wat hij deed, maar om hem nou gelijk van Instagram te halen en al zijn programma’s te cancellen? Gaat dat niet een beetje ver?

Maar het probleem met deze society en deze wereld is dan mensen liever negatief nieuws lezen over een talent dan positief nieuws. Mensen kicken op negativiteit rondom een persoon en praten daar dan graag over. Nou he thats real life!

Wij denken anders. De media praat elkaar allemaal na, erg vermoeiend! Er zit weinig eigen mening bij. Wat wij toch wel jammer vinden van zulke “goede” journalisten. Wij willen graag mensen helpen. Ook mensen die fouten maken in hun leven, maar toch de spotlights verdienen.

Carrière Bilal Wahib? We hope you come back one day! Maar doe niet meer zulke domme dingen;).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here