HomeMusicEljero Elia lanceert eigen platenlabel en dropt debuutalbum :Molenwijk

Eljero Elia lanceert eigen platenlabel en dropt debuutalbum :Molenwijk

Deze man is voornamelijk bekend als voetballer, maar hij timmert ook al langere tijd aan de weg in de muziekwereld. Hij heeft zijn platenlabel The Entertainment Culture gelanceerd.

Eljero Elia en Priceless, bekend van rapformatie SFB, sloegen vorig jaar de handen ineen om een eigen platenlabel op te richten. De twee groeiden samen op in Den Haag en willen graag iets terug geven aan de jeugd.

Het idee achter het label? om zich te richten op jonge, opkomende artiesten: “We willen de jeugd, de mensen die het minder hebben, de kans geven om muziek te maken en gehoord te worden. Samen groeien en ontwikkelen door muziek te maken”, aldus Elia.

Ik wil dat ze in de toekomst misschien genoeg geld verdienen om ook hun ouders te onderhouden, of andere mensen te kunnen helpen die dichtbij hen staan.” – Eljero Elia

En dat sluit helemaal aan bij ons concept: Life of an Artist. De jeugd online helpen en talent een podium geven. Het artiestenleven is namelijk niet makkelijk. Helemaal niet zelfs. Hoe kom je er nou tussen als talent?!Geef talent een podium. Show the world what you got en zorg dat je ontdekt worden. Soms kost dat nou eenmaal tijd.

Elia dropte deze week ook zijn debuutalbum Molenwijk. Voor het eerste nummer op het album, Buigen maar niet breken, werkte Elia samen met Puck en bracht ook een videoclip uit. In het nummer wordt het levensverhaal van Elia bezongen en zijn er onder meer fragmenten te zien uit zijn voetbalcarrière.

Bekijk de video hier en beluister hier het album.

IMage: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments