HomeWritingErrday: wat is dat dan voor een website?

Errday: wat is dat dan voor een website?

Errday Errday, fuck what anybody say.

Errday is een platform voor Nederlandse rap lyrics. Het is eigenlijk de Nederlandse versie van Genius.com. Een media website voor lyrics en teksten en hun interpretatie.

Op Errday kun je terecht voor de lyrics van de nieuwste albums, EP’s, mixtapes en singles van jouw favoriete Nederlandstalige rappers. Maar ook de laatste nieuwtjes met betrekking tot de rap industrie.

Ze hebben de lyrics van artiesten zoals Boef, Frenna, Ronnie Flex, Broederliefde, Lil Kleine, Snelle, Bizzey, Sevn Alias, Josylvio, Famke Louise, Young Ellens.

Ze zijn gestart als platform voor het verbreden van muzikale interesses en kennis. Na verloop van tijd hebben zij dit uitgebreid om niet alleen muzikale interesses te voeden, maar ook de lifestyle daar omheen. Elke artiest heeft een verhaal te vertellen en zij proberen dat verhaal te belichten. Elke artiest heeft een fanbase en die willen zij bereiken, vergroten & samenvoegen. Spread the culture!

Check jouw favoriete songtekst hier! en lees het laatste rap nieuws.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments