HomeInfluencersWie is Fadim Kurt? Lees hier meer over haar.

Wie is Fadim Kurt? Lees hier meer over haar.

Wie is fadim Kurt: wie is deze vlogger en influencer en uiteraard beauty? en wat doet ze nog meer?

Ze heeft een YouTube kanaal met meer dan 60k abbonees en ze vlogt over beauty. Ze probeert zoveel mogelijk professioneel advties te geven. Ze plaatst elke zaterdag een nieuwe video.

Ze is dus een beautyvlogger, maar Fadim Kurt is zelf ook nog eens een echte beauty.

Naast haar werk als vlogger en Instagram influencer is ze make-up artiest en doet ze ook de visagie bij bijvoorbeeld videoclips van de populaire Boef en Broederliefde, maar ook voor merken als 24Kitchen en de bekende Hema.

Op haar zestiende ging ze naar make-up school House of Orange in Amsterdam. “Ik ben heel vroeg begonnen en daar pluk ik nu nog de vruchten van.”  Later volgde ze nog de opleiding tot schoonheidsspecialiste op het Deltion in Zwolle en de grimeursopleiding in Amsterdam.

Fadim Kurt: een beauty die de spotlights verdient. One to watch!

Ben jij nou net als deze dame een vlogger? Heb jij hulp nodig met jouw filmpjes? Bekijk dan eens onze shop. Editting on a budget.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments