HomeMoneyIs Famke Louise miljonair in2023? Benieuwd? Lees het hier.

Is Famke Louise miljonair in2023? Benieuwd? Lees het hier.

Famke Louise miljonair in 2023? Wat denken jullie? hmmm..

Ze doet mee aan de Roast op Comedy Centraal. Wat bezielt haar toch? Ze heeft al niet echt talent en waarom zou je geroast willen worden hiermee?Bespaar jezelf de roast..Maar goed ze deed het best aardig en het viel mee. Niet veel mensen kijken naar de roast.

Famke Louise. You like her or you hate her. Of ze nou talent heeft of niet ze is beroemd, verdient geld met haar zang carrière en is ook op televisie te zien en in series.

Famke Louise Meijer is haar volledige naam is geboren op 9 december 1998. Ze is een Nederlandse vlogger, model, influencer en zangeres. Op haar Instagran kanaal heeft ze meer dan 1 miljoen volgers. Ze heeft veel volgers, maar ook veel haters.

In 2016 is ze begonnen met haar eigen Youtube kanaal. Hierop plaatste ze oorspronkelijk filmpjes waarin ze grappen uithaalde bij haar vrienden. Hierna ging ze verder met zingen en richten ze zich dus op haar zang carrière.

Op 17 november 2017 bracht Famke haar eerste single Op me Monnie uit. Deze hit heeft 13 miljoen views op Youtube en is niet geschreven door Famke zelf, maar door rapper Bizzey wie ook haar manager is geweest. Andere hits van Famke zijn “Vroom” en “Lit”.

Famke heeft een relatie met Denzel van Slager en heeft een kind gekregen met haar man. Ze is er vrij jong bij. Maar ze is zeker van haar zaak. Ze hebben een eigen reality serie. Het is een trend onder artiesten en het is nu ook vaak nodig om andere inkomsten te verkrijgen. Een reality serie. Famke & Denzel is later te zien op Videoland. Wij zin benieuwd.

Dan: de grote vraag, is Famke miljonair?

Wij denken van niet, maar wij denken dat ze wel goed onderweg is.Ze doet geen uitspraken over haar vermogen. Ze is back in de muziekbusiness. Ze heeft getekend bij ROQ ‘N Rolla Music en heeft weer een single uitgebracht. Ze heeft waarschijnlijk een paar ton (5 ton denken wij), Wie weet wat de toekomst brengt. We houden je op de hoogte als we meer weten of horen over haar vermogen.

Zal ze miljonair worden in 5 jaar?

Wil jij nou ook miljonair worden? Door bijvoorbeeld te beleggen op de beurs? Bekijk dit dan eens.

Bron: Google, Beeld: Facebook

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments