Famke Louise miljonair? Wat denken jullie?

Famke Louise. You like her or you hate her. Of ze nou talent heeft of niet ze is beroemd, verdient geld met haar zang carrière en is ook op televisie te zien en in series.

Famke Louise Meijer is haar volledige naam is geboren op 9 december 1998. Ze is een Nederlandse vlogger, model, influencer en zangeres. Op haar Instagran kanaal heeft ze meer dan 1 miljoen volgers. Ze heeft veel volgers, maar ook veel haters.

In 2016 is ze begonnen met haar eigen Youtube kanaal. Hierop plaatste ze oorspronkelijk filmpjes waarin ze grappen uithaalde bij haar vrienden. Hierna ging ze verder met zingen en richten ze zich dus op haar zang carrière.

Op 17 november 2017 bracht Famke haar eerste single Op me Monnie uit. Deze hit heeft 13 miljoen views op Youtube en is niet geschreven door Famke zelf, maar door rapper Bizzey wie ook haar manager is geweest. Andere hits van Famke zijn “Vroom” en “Lit”.

Famke heeft een relatie met Denzel van Slager en verwacht haar eerste kindje. Ze is er vrij jong bij. Maar ze is zeker van haar zaak. Ze hebben een eigen reality serie. Het is een trend onder artiesten en het is nu ook vaak nodig om andere inkomsten te verkrijgen. Een reality serie. Famke & Denzel is later dit jaar te zien op Videoland. Wij zin benieuwd.

Dan: de grote vraag, is Famke miljonair?

Wij denken van niet, maar wij denken dat ze wel goed onderweg is. Ze heeft waarschijnlijk een paar ton (5 ton), Maar door corona is het ook voor haar lastig geweest. Geen optredens etc. Wie weet wat de toekomst brengt. We houden je op de hoogte als we meer weten of horen.

Bron: Google, Beeld: Facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here