HomeWritingFamme: nog een online tijdschrift die je moet kennen

Famme: nog een online tijdschrift die je moet kennen

Famme: and another one for inspiration! Een online magazine dat je moet kennen. Er zijn een hoop online magazines, maar dat betekent niet dat jij er niet tussen kan komen met jouw idee. Wil jij graag een online magazine beginnen en heb je artikelen/content nodig? Neem dan contact op!

Famme is opgericht in 2014. Een magazine voor vrouwen die veel ballen in de lucht houden, waarvan er dagelijks wel één (of meer) naar beneden dondert.

Naast moeder is de Famme-vrouw partner, vriendin, collega en heeft ze meer behoefte aan tijd voor zichzelf dan ze toegeeft. Want als ze zich niet suf geniet van haar gezin (met af en toe wat wanhoopsmomenten) gaat ze graag met vriendinnen op stap, weet ze heus wel wat een culotte is (al gaat ze hem niet dragen) en boekt ze regelmatig een reis voor het hele gezin of een weekendje weg met haar grote liefde.

Famme is voor iedereen die met humor en relativering naar zichzelf durft te kijken en het moederschap bloedserieus neemt, zo lang er maar fouten gemaakt mogen worden en er hard gelachen wordt als er weer eens een bal valt. Famme biedt dagelijks een grote dosis herkenbaarheid, een vette lach en een dikke traan.

Ze schrijven over de onderwerpen lifestyle, gezondheid, relatie, kids en meer.

Een erg leuk online magazine om te checken!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments