HomeFashionFashionchick 2024. ZIjn ze nog wel van deze tijd?

Fashionchick 2024. ZIjn ze nog wel van deze tijd?

Fashionchick in 2024. Wat is dat?

Een populaire site die inmiddels al even meegaat voor de fashion liefhebbers. Een leuke tijd, maar is het nog wel van deze tijd?

Fashionchick is hét toegankelijke inspiratieplatform voor iedereen die van mode, beauty en lifestyle houdt. Door middel van onze exclusieve What to Wear-app, unieke content en verrassende samenwerkingen, brengen we de musthaves en mustknowns naar onze volgers en bezoekers.

Wij zijn Fashionchick. De leukste plek om je eigen kledingstijl te ontdekken. Of je nu zestien bent of zesenveertig, slank of volslank, super on trend of super relaxed: wij zijn er voor jou. Want elke vrouw die van mode houdt, is welkom op ons shoppingplatform.

Voor ons gaat fashion niet over trends, maar over stijl. Niet over must-haves en wanna-haves, maar over kleren die iets toevoegen aan jouw persoonlijkheid. Niet over blindelings de mode volgen, maar over fashion voor jou laten werken. Bij ons slaagt iedereen voor elke look.

We helpen je jouw stijl te ontdekken, ontwikkelen en ownen. Dat doen we met een waanzinnig groot aanbod aan kleding en accessoires, van alle merken in alle stijlen. En met stylisten en editors die niet alleen verstand hebben van mode maar ook van jou. Want niets staat beter dan zelfvertrouwen. 

Maar fashionchick is met namelijk voor de “basic bitch” om het zo maar even te noemen. Lullig, maar waar.

Weinig edgy, urban, hip-hop kleding voor de urban fashion generatie die steeds meer opkomt. Ik zie geen Karmaloop, Prettylittlething, Missguided, Urban Outfitters en Dolls Kill terug op de site.

Het lijkt me tijd om meer unieke merken te promoten en EDGY kleding.

Who is with me for it? Edgy ladies 2023?

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments