HomeMusicFeitjes over Bizzey die je nog niet wist. Lees ze hier.

Feitjes over Bizzey die je nog niet wist. Lees ze hier.

Rapper en ondernemer Bizzey. Wij zijn fan van deze creatieve hitmaker en ondernemer.

Maar wist je deze dingen al over hem?

1.Yellow Claw

Bizzey aka Leendert kreeg wereldwijd bekendheid doordat hij onderdeel was van Yellow Claw. Met Yellow Claw heeft Bizzey ruim 5 jaar lang de wereld rond getourd met hits als “Shotgun” en Bizzey verliet Yellow Claw in 2016 en besloot zich te richten op een solocarrière in Nederland. Hij miste zijn vrouw en was depressief. Hij besloot solo verder te gaan. Was hij doorgegaan met Yellow Claw dan was hij veel eerder multi-miljonair geweest.

2.Famke Louise

Bizzey is (samen met Jayjay Boske) het brein achter de enorm succesvolle Famke Louise. Hij was haar manager tot eind 2018. Famke Louise besloot hierna verder te gaan met een ander management, namelijk het management van Ali B en Breghje Kommers aka SPEC. Ook hier is ze inmiddels weg. Ze wilde meer haar eigen ding doen.

3.Bizzey was niet altijd rijk

Toen de rapper zijn huidige vrouw, beauty Renee Hemmes Roelandschap leerde kennen, heeft hij 20 euro van haar geleend van haar om te kunnen tanken en naar haar toe te gaan. Bizzey had dus niet altijd zoveel geld als nu.

Benieuwd naar zijn vermogen? Lees dit dan eens. Bizzey is inmiddels miljonair!

Bron: Raptop.nl, Beeld: Flickr

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments