HomeMusicFernando Halman. Deze man moet je gewoon kennen.

Fernando Halman. Deze man moet je gewoon kennen.

Fernando Halman van FunX: wij zijn fan van deze man!

Dit is niet alleen een groot talent, maar ook nog eens een knappe man!

Hij werkt sinds 2005 bij de populaire radiozender Funx, waar hij sinds 2009 de ochtendshow presenteert. Een energieke ochtendshow, genaamd “Start met Fernando”.
Hij verrast de luisteraar met interessante muziek-weetjes, de nieuwste tracks en spraakmakende gasten. Fernando ontvangt behalve gevestigde namen ook aankomend talent in zijn show. Zo kwamen o.a. Broederliefde, Ronnie Flex en Josylvio al voor hun eerste grote hit bij Fernando langs.

In 2011 had hij een klein rolletje in de Engelstalige actiefilm Amsterdam Heavy, die in mei 2011 in première ging tijdens het Filmfestival van Cannes. Dus hij is ook nog eens acteur!

Deze man is steeds meer het gezicht van de urbanscene in Nederland en laten wij ons nou ook op de urban scene focussen. De scene voor de toekomst! Populair in Amerika, maar nu ook populair in Nederland.

Wat begon met een enorme liefde voor muziek is voor Fernando inmiddels uitgegroeid tot een omvangrijke carrière in de mediawereld. Fernando is een positief en inspirerend persoon en dus een rolmodel voor de jeugd. Funx past perfect bij hem. Want wie Fernando kent, weet: good vibes only! Zijn kennis over muziek deelt hij echter niet alleen met de FunX-luisteraar, maar ook via verschillende andere kanalen. Zo heeft hij zijn eigen platform Nandoleaks.

In zijn eigen podcast (Podcasts zijn trending momenteel) Real Talk bespreekt Fernando op openhartige wijze het carrièrepad van diverse bijzondere mensen. Wat zijn hun drijfveren, struggles, hoogte- en dieptepunten? In Real Talk gaat het om het verhaal achter de persoon. Een erg inspirerende podcast dus.

Fernando is een rolmodel voor de jeugd en laat met zijn platform zien dat succes niet altijd komt aanwaaien. Hard work is the key!

In 2018 is de inzet van Fernando beloond met de Pop Media Prijs 2018. Fernando Halman is beschikbaar voor o.a. seminars, openingen, presentaties en hosting van evenementen. Fernando sluit door zijn jarenlange ervaring in de media zeer goed aan bij diverse thema’s zoals doorzetten, doelen stellen, omgaan met tegenslag, teambuilding en grenzen verleggen. Behalve dat iedereen terecht kan bij Fernando voor een luisterend oor of motiverend gesprek, geeft hij ook graag het goede voorbeeld. Hij support opkomend talent (precies zoals het hoort) en zet zich in voor goede doelen. Bij FunX heeft hij een team van gemotiveerde mensen verzameld die zich samen met hem inzetten voor KWF. In 2018 heeft hij de Dam tot Damloop uitgelopen en met zijn team ruim € 100.000,- opgehaald.

Fernando Halman: een allround, maatschappelijk betrokken talent dus! Deze man moet je gewoon kennen. Hij is ook actief op Instagram. Volg hem en raak geïnspireerd door zijn posts.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments