Sherry Christmas, een nieuwe naam voor kerst. Vindingrijk toch? Cause sharing is caring. Care for each other! In deze moeilijke tijden. Spread the love, spread the advice, share the money.

Creating & caring is in ieder geval mijn leven. Ben benieuwd naar jullie.

Het was voor vele creatievelingen en artiesten een not so good year. Geen optredens, geen inkomsten etc. Maar veel artiesten hebben ook wel een buffer of zijn gewoon op een creatieve manier aan een andere baan begonnen zoals in een fabriek of op een school. Je moet wat voor de inkomsten.

Het was voor Life of an Artist een goed jaar. Ons tweede jaar op het web. We hebben meer dan 400 artikelen geschreven op allerlei gebied. We worden inmiddels een expert op influencer gebied. Maar we plaatsen ook regelmatig content met betrekking tot artiesten, met name de rapscene. Het is echt een allround creatief magazine met voor ieder wat wils. We zijn nog bezig met hoe we meer bezoekers kunnen krijgen en die minimale 10.000 unieke bezoekers kunnen vasthouden (we hebben natuurlijk te maken met concurrentie en soms zak je hier en daar op de Google pagina) en hoe we uiteindelijk meer kunnen verdienen aan ons online magazine. Er zijn namelijk verschillende verdienmodellen: waaronder advertenties, gesponsorde content en affiliate marketing. Maar er zijn er nog meer. Als je echt groot wordt kan je met sponsors en premium artikelen werken.

Voor ons was gesponsorde blog posts een grote verdiener. Affiliate marketing valt wat tegen, maar daar heb je ook wel echt veel bezoekers voor nodig en veel mensen hebben nu ook gewoon niet veel geld. Affiliate marketing kost daarnaast tijd. Dit kan jaren duren voordat je hier inkomsten uit haalt.

Verder willen we ons graag aan gaan melden voor het advertising network: EZOIC, maar hier heb je dus die 10.000 unieke bezoekrs voor nodig.

Verder is het creatieve ondernemende zusje van Life of an Artist is geboren, namelijk: Carriere Tijd. Een creatief online magazine voor jongeren en ondernemers. Beroepen, studiekeuzes, werk, geld, entrepreneurship. Alles en meer. Een aanrader!

So Sherry christmas and a happy New Year full of creativity!

Overall zijn we zeer tevreden met ons media bedrijf.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here