HomeFashionFire Affair: de webshop die je moet kennen!

Fire Affair: de webshop die je moet kennen!

Fire Fire! Fire Affair: de webshop die je moet kennen.

Uniek, origineel en coole kleding.

Fire Affair is opgericht in Amsterdam door Romy D’Fonseca. Lees hier meer over deze dope en unieke chick.

Vanaf jongs af aan hield Romy al van een uitgesproken kledingstijl. Het dragen van opvallende items en het creëren van matchende, veelal kleurrijke, outfits maakte al snel een groot onderdeel uit van haar dag en gaven haar de energie om zich verder te verdiepen in haar liefde voor fashion.

Met de komst van Instagram zag Romy haar kans in om haar unieke, gewaagde looks te delen met de buitenwereld en bovenal mede-liefhebbers van fashion te inspireren. #theromystyle

Of een kledingstuk nou paars, groen of roze is. Trek je niets aan van anderen en blijf dicht bij je eigen identiteit. Op deze manier zit je kleding het lekkerst!

En met die gedachten is FIRE AFFAIR geboren. Een uniek en origineel webshop-concept waarop veel van Romy haar “fashionable” eye-catchers geshopt kunnen worden. Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk om Romy’s looks direct te bemachtigen.

Just be you en check deze shop! Een echte aanrader!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments