Puck Landewé bouwde haar platform/website om Nederlandse vrouwen anders naar geld te laten kijken en ze te leren om financieel onafhankelijk te worden en eerder met pensioen te kunnen. Het is niet alleen voor mannen weggelegd, ook vrouwen kunnen financieel onafhankelijk worden.

De FIRE (Financial Independence/Retire Early) is een beweging die is overgewaaid uit de Verenigde Staten en is echt van deze tijd (he, weer een trend vanuit Amerika!).

Sommige aanhangers van FIRE willen vervroegd met pensioen, maar wat je vaker tegenkomt is het minder kúnnen werken, vertelt Puck Landewé (33), oprichter van deze website en deze trend.

Fire For Women is ontstaan nadat een periode van verdrietige gebeurtenissen haar lieten nadenken het leven. Uiteindelijk concludeerde Puck dat vrijheid en autonomie voor haar de voorwaarden zijn voor een tevreden leven. Deze twee waarden zijn voor haar niet na te streven als het financiële fundament niet klopt.

“Ik ben niet zozeer van het extreem bezuinigen, zoals sommige FIRE’s doen, maar van het méér geld verdienen dan nodig is. Ik heb een eigen bedrijf in de IT en daarnaast meerdere inkomstenstromen. Beleggen is de belangrijkste manier om mijn geld meer te laten worden. De volgende stap is vastgoed kopen en in vastgoedfondsen stappen.” aldus Puck.

Fire For Women voorziet jou van inspiratie, educatie en informatie over beleggen, geld verdienen, side hustles en money mindset.

Klinkt dat als iets voor jou? Neem dan eens een kijkje op haar website en lees haar tips en meer. Een aanrader!

Wil jij nou ook graag extra geld on the side verdienen? Een passief inkomen? Bekijk dan deze cursus eens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here