HomeMoneyFire For Women: de financiele website van Puck Landewe.

Fire For Women: de financiele website van Puck Landewe.

Fire for Women van Puck Landewe.

Puck Landewé bouwde haar platform/website om Nederlandse vrouwen anders naar geld te laten kijken en ze te leren om financieel onafhankelijk te worden en eerder met pensioen te kunnen. Het is niet alleen voor mannen weggelegd, ook vrouwen kunnen financieel onafhankelijk worden.

De FIRE (Financial Independence/Retire Early) is een beweging die is overgewaaid uit de Verenigde Staten en is echt van deze tijd (he, weer een trend vanuit Amerika!).

Sommige aanhangers van FIRE willen vervroegd met pensioen, maar wat je vaker tegenkomt is het minder kúnnen werken, vertelt Puck Landewé (33), oprichter van deze website en deze trend.

Fire For Women is ontstaan nadat een periode van verdrietige gebeurtenissen haar lieten nadenken het leven. Uiteindelijk concludeerde Puck dat vrijheid en autonomie voor haar de voorwaarden zijn voor een tevreden leven. Deze twee waarden zijn voor haar niet na te streven als het financiële fundament niet klopt.

“Ik ben niet zozeer van het extreem bezuinigen, zoals sommige FIRE’s doen, maar van het méér geld verdienen dan nodig is. Ik heb een eigen bedrijf in de IT en daarnaast meerdere inkomstenstromen. Beleggen is de belangrijkste manier om mijn geld meer te laten worden. De volgende stap is vastgoed kopen en in vastgoedfondsen stappen.” aldus Puck.

Fire For Women voorziet jou van inspiratie, educatie en informatie over beleggen, geld verdienen, side hustles en money mindset.

Klinkt dat als iets voor jou? Neem dan eens een kijkje op haar website en lees haar tips en meer. Een aanrader!

Wil jij nou ook graag Fire worden? Of in ieder geval een Side Hustle hebben? 500/1000 extra per maand door het internet?

Laten we realistisch blijven.10K per maand met het internet? Nou misschien na 10 jaar ondernemen en 20 websites. Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, in ieder geval zeker een extraatje, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen.

Hou vooral vol en wees geduldig!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments