Life is tough, we had enough, at this moment, maar helaas Corona is nog lang niet voorbij. Wil jij wat extra geld online verdienen in deze moeilijke tijden? Lees dan gauw verder.

De meeste mensen zitten thuis en vele mensen zitten zelfs thuis zonder werk. De corona crisis raakt ons flink en dat gaat ook nog wel een hele tijd duren.

Misschien ben je rond aan het zoeken op het internet hoe je wat kan bijverdienen vanuit huis. Er zijn vele mogelijkheden. Begin vandaag nog. Hoe eerder, hoe beter. Want slapend rijk wordt niemand.

Hier een aantal mogelijkheden voor jou op een rijtje:

1.Geld verdienen met je eigen website

Een website is een goede manier om online geld te verdienen. Iedereen kan tegenwoordig een website maken of laten maken voor een goedkoop bedrag. De meeste mensen gebruiken WordPress. Heb jij geen idee hoe je een website kan laten maken? Of heb jij een klein budget? Neem dan een kijkje hier. Je kan hier voor 80 a 100 euro een prima website krijgen. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op. De site is nogal uitgebreid namelijk. Je hebt naast een dope design ook een domein naam en hosting provider nodig. Als hosting provider zou ik Bluehost aanraden. Een goede en goedkope host.

Bezoekers komen vervolgens op je website terecht door Google. Dat is gratis verkeer en daarmee kun jij geld verdienen. Uiteraard kan je ook social media inzetten. Instagram is erg populair, maar ook bijvoorbeeld Facebook en Twitter. Hoe meer marketing, hoe beter. Maar vergeet niet dat je eerst een heleboel content moet schrijven. Goede inhoudelijke content waardoor jouw lezers blijven op jouw website en jouw teksten graag lezen.

Veel websites gebruiken niet één, maar meerdere manieren om online geld te verdienen. Maar voor wie ermee wilt beginnen, zijn Google Adsense en affiliate marketing de meest simpele methodes en deze worden dan ook door veel websites gebruikt.

Google Adsense is een systeem van Google dat (relevante) advertenties weergeeft op websites. Belangrijk om hierbij te weten is wel dat je veel bezoekers hebt op je website. Zomaar een website starten en wachten tot het geld binnenkomt zal niet werken. Dus werk continue aan je website en zorg ervoor dat je goede en veel SEO artikelen hebt. Geen idee wat dat is? Neem dan een kijkje hier en ga aan de slag met SEO. Content is key. De inkomsten komen later.

Je kan ook voor affiliate marketing gaan. Dan raad je een product aan en krijg je een commissie over het bedrag wanneer een lezer het product koopt. Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op verkoop van producten. Meer weten over deze vorm van inkomsten? Check this out.

2. Verkoop je eigen e-book

Nog een manier om extra geld online te verdienen. Een e-book is anders dan een echt boek, het is een boek dat mensen online kunnen lezen en dat maakt het anders. Zo hoeft een e-book geen roman te zijn van 50.000 woorden. Sterker nog, de best verkochte e-books zijn vaak maar 10.000 woorden.

Veelal zijn e-books naslagwerken waar andere mensen iets mee kunnen leren. Denk er bijvoorbeeld aan om een e-book te schrijven over afvallen, positief denken of mediteren voor beginners of bijvoorbeeld een e-book over online marketing. Waarom naar school gaan als je een hoop kunt leren uit een e-book?

Je kan een e-book op je site aanbieden. Het moet uiteraard wel passen bij je website en je content. Heb jij een website over marketing? Zorg dan dat je een e-book over marketing verkoopt. Wil jij leren hoe jij je eigen e-book schrijft? Check this out en leer schrijven. Goed leren schrijven in 30 dagen! Moet kunnen toch?

3. Studenten online begeleiden met hun huiswerk

Dit kan goed van pas komen in deze zware corona tijden. Er zijn een hoop studenten in Nederland die op zoek zijn naar huiswerkbegeleiding en daar kun jij geld mee verdienen.

Om geld te verdienen met huiswerkbegeleiding kun je je het beste aanmelden op een van de vele platforms die daarvoor zijn. Op die manier kom je vanzelf aan studenten die jij kunt gaan helpen. Zeker in deze corona tijden is online begeleiding zeer gewenst.

Zo zie je maar, er zijn verschillende mogelijkheden om geld online te verdienen. Ook voor artiesten en ook in deze moeilijke tijden. Wil jij echt gaan voor een fulltime inkomsten op het internet? Dan is het een goed idee om deze training te volgen: Hét coaching programma om online geld te verdienen. De internet Masterclass, go for it and get rich online!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here