HomeFashionGeld verdienen met een fashionblog, maar hoe?

Geld verdienen met een fashionblog, maar hoe?

Ben jij een creatieveling? Hou jij van mode en de laatste trends? Of laat je graag je eigen stijl zien aan anderen? Dan is een fashionblog wat voor jou. Het is zowel voor mannen als vrouwen, dus mannen durf jouw stijl te laten zien;)

De meeste beginnen met een fashionblog als hobby, maar vele fashion bloggers hebben hun werk ervan gemaakt. Ze hebben samenwerkingen met kledingmerken of hebben hun eigen kledinglijn opgezet.

Wil jij graag geld verdienen met je fashionblog? Maar heb je geen idee hoe? Dan zit je hier goed. Er zijn al heel veel leuke fashion bloggers, maar als jij een unieke stijl hebt, een hoop passie en een hoop doorzettingsvermogen dan valt er nog wel wat te halen in de fashionblog branche.

Voor fashionblog is het uiteraard het beste om gebruik te maken van affiliate marketing. Je draagt de kleding van je favoriete webshops en plaatst een linkje naar hun webshop. Of je maakt leuke bijpassende looks en laat jouw stijl zien met een linkje naar de webshops.

Om een kleine tip te geven, probeer met wat unieke shops en kleding te komen en samen te werken en ga dus niet voor de Zara, H&M en Berskha (zoals heel Nederland eigenlijk al doet). Er zijn vele leuke internationale webshops die ook een affiliate program hebben. Neem bijvoorbeeld de online shops Missguided (1 van mijn favorieten). Missguided is based in Engeland en heeft kleding voor de fashion-forward, gedurfde, trendy dames die net even wat anders dragen dan de rest. Maar ook Nastygal is perfect voor jouw fashionblog. De naam klinkt heel fout, I know, maar ze hebben echt dope en originele dingen. Ook voor videoclips, uitgaan en meer.

Wil je het toch meer bij je comfortzone houden? Ga dan voor Zanox, of eigenlijk nu Awin. Zij hebben de meeste kledingwebshops en merken aangesloten. Waaronder bijvoorbeeld Nelly.com, Omoda, Costes, The Sting, Asos, Loavies, C&A, Bjorn Borg, Dolcis en nog veel meer.

Wil je nog meer affiliate programs bekijken voor de mogelijkheden? Neem dan ook een kijkje op Daisycon en Tradetracker . Wil jij meer weten over affiliate marketing en hier jouw business van maken? Ga dan voor de: affiliate marketing revolutie. Alles wat je moet weten om succesvol te zijn met affiliate marketing. Het is perfect voor passieve inkomsten en ook voor artiesten/creatievelingen die strugglen om zo wat extra geld te verdienen.

De commisies bij affiliate marketing kunnen nog wel eens verschillen. Sommige shops betalen nou eenmaal meer dan anderen, maar als jij regelmatig nieuwe posts plaatst met nieuwe kleding dan kan het nog wel oplopen. Onthou wel dat de affiliate marges op fashion niet heel hoog zijn en het bij een fashionblog meer op veel bezoekers aankomt, wat dus veel verkoop als resultaat kan hebben.

Wil jij dus goed geld verdienen met jouw fashionblog? Denk dan aan affiliate marketing, maar je kan er ook voor kiezen om affiliate marketing met Adsense te combineren of bijvoorbeeld gesponseerde posts. Zorg ervoor dat jij een unieke stijl hebt en net even voor wat andere kleding en style gaat. Ga bijvoorbeeld voor een edgy stijl. Geen idee wat edgy is? Neem dan een kijkje hier. Of heb je geen idee hoe je een edgy blog begint? Het hoeft niet moeilijk te zijn. Meer dan een domein naam, een hosting provider, en een beetje een leuk WordPress design, wat je overigens hier goedkoop kan vinden, heb je niet nodig. Het hoeft niet duur te zijn. Het kan simpel zijn, je moet er alleen wel wat geduld voor hebben en er de tijd voor nemen. Affiliate marketing is een investering voor op de langere termijn. Wil jij je hier graag in verdiepen en hier meer van weten? Lees dan dit boek, worth reading! Alles over affiliate marketing en hoe je ermee begint.

Begin jouw blog vandaag nog met Bluehost.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments