HomeMusicGewoon Boef: documentaire verbreekt record

Gewoon Boef: documentaire verbreekt record

Afgelopen week verscheen de langverwachte, driedelige documentaire Gewoon Boef. De documentaire duikt in het leven van de succesvolle rapper Sofiane en horen we verhalen die hij voorheen nooit eerder verteld heeft. We zien het succes, maar ook de tegenslagen en krijgen een kijkje achter de schermen van zijn carrière. Hij heeft er voor moeten knokken en dat zien we terug. Een echte strijder, een echte vechter.

Videoland maakte eerder docu’s over Badr Hari, Bizzey, Famke Louise en Amirah, maar de streamingdienst laat weten dat er nog nooit een documentaire zo vaak gestreamd werd in de eerste 24 uur als deze. Lekker bezig. Wil je meer weten over rapper Boef na het zien van de documentaire Gewoon Boef? Check this out.

Wil jij ook ondernemen zoals Boef? En dus gewoon als een echte boss? Bekijk dan eens deze cursus en wordt een echte leider!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments