Heb jij er als blogger of online magazine ook last van? Ben jij net met een nieuw brand begonnen? Google doet raar. Er zijn verschillende meldingen op het web van bloggers die hun content niet terugzien in Google. De content wordt niet geïndexeerd en verschijnt dus niet in Google. Dit speelt al sinds 2021. Ook is er content wel geïndexeerd, maar alsnog verschijnt het niet in Google.

Dit is een groot probleem voor bloggers en copywriters. Als nieuwe brands dit probleem blijven zien zal dit een grote klap zijn voor opkomende bloggers en copywriters. De meeste traffic komt nou eenmaal via Google. Je kan wel eindeloos adverteren, maar organic traffic is just the best en levert het meeste op.

Wij merken dit voor ons nieuwe merk: iammandyb.com. Een aantal artikelen zijn geïndexeerd en ranken erg hoog, terwijl eigenlijk de betere artikelen niet geindexeerd worden (al maanden niet) en dus niet verschijnen in Google..

We zeggen wel altijd content is King, maar in dit geval maakt het niet zoveel uit. Google doet dus raar sinds 2021 en is moeilijker dan ooit.

Gaat het dit probleem zich oplossen of is het nu onmogelijk om met een nieuw brand/blog er tussen te komen? Zijn de dagen van de beste brands en content writers over?

We horen graag andere meningen en horen graag tips.

Image: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here