HomeLifeHet internet is een uitvinding voor creatieve ondernemers.

Het internet is een uitvinding voor creatieve ondernemers.

Ben jij een creatieveling? Idea maker? Concepten maker? Ben jij eigenlijk geen 9 tot 5 type? Werken voor een baas? Is het niet helemaal jouw ding?

Financiële vrijheid is erg belangrijk in deze maatschappij. Lees hier meer daarover op ons andere project.

Hou jij van creatief bezig zijn? Ben jij bijvoorbeeld goed in schrijven? Dan is het internet de uitvinding voor jou.

Of ben jij een designer en wil je jouw eigen designs verkopen? Begin dan een webshop en koppel er een blog aan zodat bezoekers jouw website vinden. Ben je nou niet goed in blogs schrijven, maar wel goed met design? Neem dan een kijkje op websites zoals Fiverr en Upwork. Betaalbare schrijvers vind je hier. Maar je kan ook eens rondvragen in je eigen netwerk. 

Maar ben jij goed met content? Dan kan je blogs/content websites beginnen en geld verdienen met Adsense, affiliate marketing en gesponsorde content. Een combinatie van allemaal is het beste voor een fulltime inkomen. Adsense is geen vetpot. Tegenwoordig heb je alternatieven voor Adsense, zoals Ezoic, Mediavine en Mediafem. 

Of koppel een shop aan je website en verkoop producten. Wij hebben bijvoorbeeld een shop gebaseerd op affiliate marketing. Klikt iemand op een banner en koopt iemand wat dan verdienen wij een percentage van de sale.

Ben jij nou het creatieve type op het gebied van fashion of beauty? Weet jij alles over de laatste trends en wil je deze graag laten zien? Begin dan een (Engels) fashion of beauty blog. Of doe gewoon beiden. Bekijk hier een Engels (net begonnen) fashion, beauty & lifestyle blog and get inspired. In het begin moet je hard werken aan content, goede originale content en de juiste keywords zodat je gevonden wordt in Google. Verder kan je het zo creatief maken als je zelf wil. Als eenmaal de bezoekers komen en je heb een goede DA waarde en trustflow dan komen ook de samenwerkingen met bedrijven en merken.

Maar wat dacht je van een painter? Verkoop jouw schilderijen online.Hoe verkoop ik nou mijn schilderijen online? Hoe verkoop ik mijn kunst online?

En Wat dacht je dan van Youtube? De internet uitvinding voor mensen met goede ideeën en videografie talent. Je kan alles op Youtube. Heb jij een uniek onderwerp? Maak video’s en promoot ze. Verdien vervolgens geld met Adsense of gesponsorde content. Of je vraagt mensen om donaties. 

Idea maker? Concepten maker? Het internet is de uitvinding voor creatievelingen om geld te verdienen met jouw talent en ontdekt te worden.

Go online and be creative!

Bron: Google & eigen leven, Image source: Unsplash

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments