HomeWritingHet mediahuis. Wat is dat precies?

Het mediahuis. Wat is dat precies?

Het Mediahuis Nederland. Wat is dat precies?

Het Mediahuis is een Belgisch mediabedrijf founded in 2014 met activiteiten in de Benelux en Ierland. In 2017 verkochten alle nieuwsmerken van Mediahuis samen gemiddeld 1,4 miljoen exemplaren per dag.

Het mediahuis is gebouwd op een geloof in onafhankelijke journalistiek. Het brengt verhalen en mensen samen. Ze hebben bekende merken zoals uiteraard de Telegraaf, NRC Handelsblad, Metro, De Gooi en Eemlander, VROUW, Privé, maar ook online magazines zoals NSMBL en Dumpert.

Door simpelweg te luisteren naar het publiek en de doelgroep weten zij wat hen drijft en interesseert. Wat belangrijk is en belangrijk gaat worden.

Nieuwslezers hebben 24/7 toegang tot het laatste nieuws en de laatste trends. Voor adverteerders is het mediahuis een strategische partner die meedenkt en commerciele oplossingen aanreikt.

Wil jij nou graag adverteren op ons platform? Jouw bedrijf in the spotlights en onder het bereik brengen van artiesten, creatievelingen en jongeren? Neem dan hier eens een kijkje.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments