We mogen 50cent wel (al kennen we hem natuurlijk niet persoonlijk). Maar hij werkt hard, is een echte Hustler, hij is intelligent en een echte businessman.

Daarnaast kan hij ook nog rappen en is hij acteur. Hij is van alle markten thuis. Hij heeft verschillende brands en producten op de markt gezet.

Curtis James Jackson III aka 50 Cent is een Amerikaanse rapper, zanger, songwriter, acteur, televisieproducent, ondernemer en investeerder. Hoewel hij een zeer ruwe jeugd had, omdat hij drugs verkocht die bekend stonden als crack en een slachtoffer was van de crack-epidemie toen hij slechts 12 jaar oud was, veranderde 50 Cent later zijn lot met hard werken en geluk. De Hustler spirit, daar houden we van.

Hij was al sinds zijn jeugd geïnteresseerd in muziek en begon officieel zijn muzikale carrière in 2000, hij produceerde the “Power of the Dollar” voor Columbia Records.

Zijn grote doorbrak kwam na de release van de single “How to Rob”. Deze single kreeg aandacht van Jay-Z en DMX en andere grote artiesten toen dertijd.

Wat is het vermogen van 50cent?

In 2014 kende Fet populaire tijdschrift Forbes hem een vermogen van $155 miljoen toe. Het zakenblad noemde hem toen “een man met een exceptioneel zakelijk instinct”, maar dit raakte hij ook weer kwijt. Hoe dan?!

Jackson heeft een geschatte netto waarde van $ 30 miljoen in 2022. Hoe het precies zit met zijn schulden weten wij niet.

Bron: Google, Beeld: Pexels

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here