HomeMoneyVermogen Bilal Wahib. Lees het hier.

Vermogen Bilal Wahib. Lees het hier.

Het vermogen van talent Bilal Wahib. Hij kan misschien nu even slecht in het nieuws staan, maar he iedereen doet wel eens domme dingen?! Helemaal als je nog jong bent. Waarom gelijk al die heisa? But he thats life, mensen maken dingen groot en kicken op dit soort dingen. Maar goed, het was alsnog een domme flauwe grap en zal zijn carrière geen goed doen.

Maar het is en blijft wel een talent die wij graag in de spotlights zetten. Eerder bespraken we zijn knappe vriendin en fashion stylist: Sophie Keizer.

Bilal Wahib is een Nederlandse rapper en acteur. Hij is vooral bekend door de serie Mocro Maffia. Maar hij is inmiddels ook bekend door zijn hits “Tigers” en “501” met Ronnie Flex. Hij is eigenlijk uitgegroeid tot een jonge wereldster.

Wat is zijn vermogen?

Er is weinig bekend over zijn vermogen en wat hij precies verdient als acteur en zanger. Hij is nog erg jong dus zal nog geen miljonair zijn. Maar wie weet in de toekomst, al zal het nu wel wat lastiger voor hem worden.

Vermogen Bilal Wahib? Voorlopig gaat het niet de goede kant op, maar wij houden hem in de gaten.

Wil jij nou graag geld online verdienen door middel van websites en content? Wil jij graag een passief inkomen opbouwen? Een paar jaar hard werken voor een passief fulltime inkomen en dat door de toekomsttrend: affiliate marketing? Bekijk deze cursus dan eens, succes!

Bekijk ook onze shop en start vandaag nog met jouw online business/blog/brand. Het geeft alle tools die jij nodig hebt voor een succesvolle onderneming.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments