HomeMoneyVermogen van Drake in 2023. Lees het hier.

Vermogen van Drake in 2023. Lees het hier.

Wat is het vermogen van Drake in 2023? Drake aka Drizzy aka the goat. Het vermogen van Drake. Wat verdient hij en wat is zijn totale vermogen?

Drake is inmiddels een legende met al zijn hits en records. Al staan de optredens even stil, Drake staat niet stil. Hij scoort hit na hit, breekt record na record. Hij zit al 10 jaar in de muziek business en is niet meer weg te denken. Maar met zijn merk OVO heeft hij ook een kledinglijn en eigen recordlabel. Daarnaast heeft hij samenwerkingen met onder andere Nike. Bekijk de collectie hier. En is in november zijn album”Her loss” uitgekomen. Een groot succes.

Maar dan het vermogen van Drake?

De Canadese rapper Drake is de 5ste rijkste rapper ter wereld met een fortuin van 150 miljoen dollar (133 miljoen euro). (dat was in 2019, inmiddels zal het dus wel meer zijn dan dat). Hij zit niet alleen in de muziekwereld. Hij bezit aandelen in Virginia Black whiskey en is hij zeer actief op de huizenmarkt.

Ook was hij een producer voor de serie Euphoria. Hij is dus veel meer dan alleen een rapper en ondernemer.

Vermogen rapper Drake in 2023?

Inmiddels meer dan 150 miljoen dus en we verwachten dat deze man ook nog wel miljardair wordt als hij zo doorgaat. Volgens bronnen (rumor has it)is hij al miljardair…

Ben jij nou benieuwd wat creatieve mensen zo bijzonder maakt? Lees dit artikel dan eens. We love the childish artist:)

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments