HomeMoneyVermogen van Drake in 2023. Lees het hier.

Vermogen van Drake in 2023. Lees het hier.

Wat is het vermogen van Drake in 2023? Drake aka Drizzy aka the goat. Het vermogen van Drake. Wat verdient hij en wat is zijn totale vermogen?

Drake is inmiddels een legende met al zijn hits en records. Hij scoort hit na hit, breekt record na record. Hij zit al  meer dan 10 jaar in de muziek business en is niet meer weg te denken. Maar met zijn merk OVO heeft hij ook een kledinglijn en eigen recordlabel. Daarnaast heeft hij samenwerkingen met onder andere Nike. Bekijk de collectie hier. En is in november zijn album”Her loss” uitgekomen. Deze man doet van alles en is van alle markten thuis. Zijn nieuwe album “For all the Dogs” is on his way.  Momenteel is hij bezig met zijn tour: It is all a blur. 

Maar dan het vermogen van Drake?

De Canadese rapper Drake is de 5ste rijkste rapper ter wereld met een fortuin van 150 miljoen dollar (133 miljoen euro). (dat was in 2019, inmiddels zal het dus wel meer zijn dan dat). Hij zit niet alleen in de muziekwereld. Hij bezit aandelen in Virginia Black whiskey en is hij zeer actief op de huizenmarkt.

Ook was hij een producer voor de serie Euphoria. Hij is dus veel meer dan alleen een rapper en ondernemer.

Vermogen rapper Drake in 2023?

Volgens bronnen (Nicki Minaj) is hij al miljardair. Dat kan best als je kijkt naar al zijn inkomensbronnen. Als hij nog geen miljardair was dan is hij dat zeker wel naar zijn Its all a Blur tour. 

Ben jij nou benieuwd wat creatieve mensen zo bijzonder maakt? Lees dit artikel dan eens. We love the childish artist:)

 

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments