Money talks, bullshit walks. Nou niet helemaal. Geld is niet alles, maar het is toch wel fijn om elke maand geld te verdienen en te kunnen doen wat je wilt. Geld verdienen met jouw passie vloggen of bloggen? Wat is er fijner dan dat? Ga ervoor! Fight for what you really want in life.

Het vermogen van ondernemer en fitness vlogger Mobicep in 2022. Wat verdient deze man?

Je hebt de naam van deze fitnessvlogger en ondernemer vast wel eens voorbij zien komen. Mohamed Lemhadi, oftewel Mo Bicep heeft een empire in de fitness/healthy industrie opgebouwd. Mo Bicep staat natuurlijk bekend om zijn fitness en verkoopt dan ook eiwitten, pre-workouts, shakes en meer. Met deze lijn zou hij maar liefst ongeveer 200.000 euro per maand verdienen. Daarnaast heeft een impressive Youtube kanaal en veel volgers op Instgaram.

Wel kwam er nieuws naar buiten dat hij een deel van zijn online following heeft gekocht. He, maar wie niet dan? Dat doet iedereen op de gram en dat kan je zien (zelfs wij, oeps, confessed). De gram is best wel nep. Zelfs de grote sterren waarvan je het niet verwacht hebben veel volgers en likes gekocht. Maar online bezoekers (voor blogs) kan je niet faken. Wil jij nou ook meer volgers en likes? Bekijk dit artikel dan eens.

Deze man doet het in ieder geval erg goed, maar wat is zijn totale vermogen?

We weten in ieder geval dat MoBicep meerdere bedrijven heeft en dat hij zijn inkomsten dus uit meerdere activiteiten haalt. Dit is zijn website met producten. De beste man uit Breda beschikt over ongeveer 2.5 miljoen euro. Het bedrag dat hij per maand verdient aan zijn supplementenlijn wordt geschat op meer dan 210.000 euro. Mobicep heeft ook een indrukwekkende autocollectie die heel wat waard is.

Bron: Puna, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here