HomeMoneyHet vermogen van superster Monica Geuze in 2024. Lees het hier.

Het vermogen van superster Monica Geuze in 2024. Lees het hier.

Het vermogen van superster en allround talent Monica Geuze in 2024?. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Monica Geuze is van alle markten thuis. Ze is onderneemster, vlogger, schrijfster, presentatrice, influencer en ga zo maar door. Monica Geuze is een van de meeste bekende en populairste YouTuber (vloggers) van Nederland! Maar met vloggen is ze inmiddels gestopt. Ze heeft een succesvol merk Sophia Mae met een heel team eromheen en ze is eigenaar van een podcast. Tot slot is ze veel op de televisie te bekennen en presenteert ze programma’s zoals The Masked Singer (coming up) en Temptation Island. 

Wist jij dat Monica begon als DJ? Toen Monica 16 jaar oud was vroeg Ronnie Flex haar om zijn vaste diskjockey te worden. Dit heeft ze 3 jaar gedaan waarna ze ook voor zichzelf begon te draaien. Ze maakte verschillende nummers die de Single Top 100 en de Oranje Top 30 haalden. De videoclip van haar nummer “Laten Gaan” werd meer dan 17 miljoen keer bekeken.

Maar wat verdient ze nou eigenlijk en is ze een miljonair?

Monica verdient met YouTube naar schatting ongeveer 10.000 euro per maand. Hoe meer kijkers; hoe meer mensen de advertenties zien, hoe meer Monica verdient, simple as that.

Een gemiddelde YouTube Video van Monica wordt ongeveer 400.000 keer bekeken. Ze heeft meer dan 500k abonnees. Dat tikt dus aardig aan. Benieuwd wat je nou precies met YouTube verdient? Lees dit artikel dan eens. Naast de inkomsten uit Google Adsense promoot ze ook producten. Hier verdient ze dus ook geld mee. Per gepromoot product of artikel krijgt ze een vast geldbedrag of ontvangt ze een deel van de verkoop die ontstaat na haar promotie of reclame. Het is moeilijk in te schatten wat Monica hier precies mee verdient. Hier wordt vaak niet open over gesproken.

Ze verdient natuurlijk ook met haar samenwerkingen op Instagram waar ze een miljoen volgers heeft. Not bad! 

Monica verdient ook geld met haar eigen sieradenlijn. Genaamd MEAUXMEAUX. Dit sieradenmerk heeft ze opgezet samen met Danique Bossers. Hiernaast heeft ze ook nog een vegan beautylijn. Hoeveel ze hier precies mee verdient is niet helemaal duidelijk. Ook heeft ze inmiddels haar eigen lifestyle merk “Sophia Mae”. Lees hier meer daarover.

Ze verdient dus aan alle kanten geld en haar inkomen wordt geschat op 50.000 euro per maand als het niet meer is. 

Het inkomen en het salaris van Monica wordt aangevuld met de opbrengsten van haar boek. Dit boek heet “My Way” In dit boek vertelt Monica over haar weg naar succes, met alle hoogte- en dieptepunten, geeft ze tips en nog meer inkijkjes in haar bijzondere leven. Het boek is ongeveer 50.000 keer verkocht. Ook weer kassa!

Hiernaast heeft ze ook nog eens meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en heeft ze vaak samenwerkingen met merken. Ze verdient dus ook nog geld als influencer op de gram. Ze verdient per maand ongeveer 50.000 euro volgens bronnen op het web. 

Vermogen Monica Geuze?

Het totale vermogen schatten we op 3 miljoen inmiddels anno 2024. Ze heeft het niet tegen de media gezegd, maar gezien alles wat ze doet..

Wij houden deze succesvolle dame in de gaten!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments