Het vermogen van superster en allround talent Monica Geuze. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Monica Geuze is van alle markten thuis. Ze is onderneemster, vlogger, schrijfster, influencer en ga zo maar door. Monica Geuze is een van de meeste bekende en populairste YouTuber (vloggers) van Nederland!

Wist jij dat Monica begon als DJ? Toen Monica 16 jaar oud was vroeg Ronnie Flex haar om zijn vaste diskjockey te worden. Dit heeft ze 3 jaar gedaan waarna ze ook voor zichzelf begon te draaien. Ze maakte verschillende nummers die de Single Top 100 en de Oranje Top 30 haalden. De videoclip van haar nummer “Laten Gaan” werd meer dan 17 miljoen keer bekeken.

Maar wat verdient ze nou eigenlijk en is ze een miljonair?

Monica verdient met YouTube naar schatting ongeveer 10.000 euro per maand. Hoe meer kijkers; hoe meer mensen de advertenties zien, hoe meer Monica verdient.
Een gemiddelde YouTube Video van Monica wordt ongeveer 400.000 keer bekeken. Ze heeft meer dan 500k abonnees. Dat tikt dus aardig aan. Benieuwd wat je nou precies met YouTube verdient? Lees dit artikel dan eens. Naast de inkomsten uit Google Adsense promoot ze ook producten. Hier verdient ze dus ook geld mee. Per gepromoot product of artikel krijgt ze een vast geldbedrag of ontvangt ze een deel van de verkoop die ontstaat na haar promotie of reclame. Het is moeilijk in te schatten wat Monica hier precies mee verdient.

Monica verdient ook geld met haar eigen sieradenlijn. Genaamd MEAUXMEAUX. 
Dit sieradenmerk heeft ze opgezet samen met Danique Bossers. Hiernaast heeft ze ook nog een vegan beautylijn. Hoeveel ze hier precies mee verdient is niet helemaal duidelijk.

Het inkomen en het salaris van Monica wordt aangevuld met de opbrengsten van haar boek. Dit boek heet “My Way” In dit boek vertelt Monica over haar weg naar succes, met alle hoogte- en dieptepunten, geeft ze tips en nog meer inkijkjes in haar bijzondere leven. Het boek is ongeveer 50.000 keer verkocht. Ook weer kassa!

Hiernaast heeft ze ook nog eens meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en heeft ze vaak samenwerkingen met merken. Ze verdient dus ook nog geld als influencer.

Vermogen Monica Geuze?

Het totale vermogen schatten we op nog net geen miljoen. Maar we geloven dat ze hard op weg is. Ze is dus (nog) geen miljonair maar dat duurt niet lang meer denken wij, maar dit weten we uiteraard niet zeker.

Wij houden deze succesvolle dame in de gaten!

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Wil jij graag een passief inkomen? Geld wat binnenstroomt terwijl je bijvoorbeeld op vakantie bent? Makkelijker gezegd dan gedaan, maar het is mogelijk met affiliate marketing. Een tijd hard werken en later loont het zich vanzelf met meerdere websites en content. Hard werken is de key! Wil je hier meer over weten? Bekijk deze cursus dan eens. Affiliate marketing: de trend voor de toekomst!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here