HomeMoneyHet vermogen van Waylon in 2023. Wat verdient hij? Leeshethier.

Het vermogen van Waylon in 2023. Wat verdient hij? Leeshethier.

Het vermogen van Waylon in 2023.

Waylon moet je kennen. Een getalenteerde zanger en coach van The Voice of Holland. Maar misschien ken je hem voornamelijk van zijn grote fout in 2022. Hij ging vreemd en daar werd veel over gesproken en geschreven.

Waylon, geboren als Willem Bijkerk gaat al even mee in de muziek business. Na zijn doorbraak met het album “Wicked Ways” uit 2008 ging het hard met Waylon.

Hij deed mee aan Holland’s Got Talent en hoewel hij erg populair was bij de jury en het ver schopte, wist hij de talentenjacht niet te winnen. Platenmaatschappij Universal Music had echter genoeg gezien en bracht hem als eerste Nederlander ooit uit via het Motown-label.

Inmiddels is hij ook een coach bij de Voice of Holland. Hij draait al aardig wat seizoenen mee en doet het goed.

Sinds november 2017 heeft Waylon een relatie met zangeres en influencer Bibi Breijman. Bibi Breijman is niet alleen een beauty maar ze is ook nog eens hoogbegaafd. A beauty with the brains. Goed gedaan Waylon! De twee leerden elkaar kennen tijdens opnames van het RTL 4 programma It Takes 2 waar Bibi als deelneemster te zien was en Waylon als coach.

Maar dan: wat is het vermogen van Waylon in 2023?

We kunnen wel zeggen dat Waylon een miljonair is en genoeg verdient met zijn zangtalent en zijn carrière als coach bij de Voice. Wat zijn precieze vermogen is niet bekend.

Jouw eigen blog/brand/business beginnen? Lees vooral onze andere artikelen. Het geeft je alle tools die je nodig heb om te beginnen online.

Bron: Quotenet, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments