HomeMoneyHet vermogen van Youtuber Kalvijn. Wat verdient hij?

Het vermogen van Youtuber Kalvijn. Wat verdient hij?

Het vermogen van de succesvolle en bekende Youtuber Kalvijn. Wat verdient hij?

We weten allemaal dat Youtubers tegenwoordig hardstikke rijk kunnen worden. Het is tegenwoordig namelijk mogelijk om te leven van een Youtube-inkomen. Genoeg rijke Youtubers!

Hoe verdient Kalvijn zijn geld?

Via AdSense worden er automatisch advertentie-inkomsten verdiend met je Youtube-kanaal. Kalvijn heeft ondertussen al meer dan 1,2 miljoen abonnees weten te verkrijgen.
Voor hem heeft dit in totaal al meer dan 280 miljoen views opgeleverd.
Hij verdient dus duizenden euro’s aan Adsense met zijn YouTube kanaal. Benieuwd wat Youtube nou precies per 1000 views oplevert? Bekijk dit artikel dan eens.

Een andere bron van inkomen voor Kalvijn zijn gesponsorde video’s. Samenwerkingen met merken en bedrijven. Hierin promoot hij dan voor een korte periode, meestal 30 tot 50 seconden, een bepaald product. In ruil hiervoor ontvangt hij een vast geldbedrag.
Het is niet volledig duidelijk hoeveel dit per gesponsord bericht oplevert, aangezien dit vaak van een hoop factoren afhankelijk is. Maar ook zal hij duizenden euro’s mee verdienen.

Naast Youtube verdient Kalvijn ook geld met zijn eigen producten. Zo verkoopt hij bijvoorbeeld een eigen boek “Van Niks Naar Clicks”. Hier vraagt hij €23.95 voor. De precieze verkoopgegevens over het boek zijn niet bekend, maar gezien zijn grote hoeveelheid volgers op YouTube en Instagram loopt dit waarschijnlijk al snel op tot in de duizenden euro.

Verder is Kalvijn een succesvolle influencer op Instagram (met meer dan 1 miljoen volgers) en ook daar heeft hij wel eens samenwerkingen. Ook dat levert hem geld op.

Wat is het totale vermogen van Kalvijn?

Hier is niet zoveel over bekend. Hij zou nog geen miljonair zijn, maar wie weet in de toekomst. Hij doet het in ieder geval zeker weten goed voor zijn leeftijd (23).

Vermogen van Kalvijn? Genoeg dus, hoeveel precies weten we niet.

Wil jij nou ook geld online verdienen? Slapend rijk worden? Nouja zo makkelijk is het niet, je moet er wel wat voor doen. Jarenlang hard werken, net zoals Jacko Meijaard, maar uiteindelijk zal het je belonen. Wat dacht je van affiliate marketing? De trend voor de toekomst. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan deze cursus, succes! Ga ervoor!

Bekijk ook onze shop en start vandaag nog jouw online Business/blog/brand!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments