Website bezoekers. Een website stelt niet zoveel voor zonder bezoekers. Een mooie website met mooie content, maar geen bezoekers/lezers..hmmm..een beetje zonde uiteraard!

Maar hoeveel heb je er nou nodig? Wanneer ben je nou succesvol?

De 1 is blij met 50 bezoekers per dag en de ander wil minimaal 10.000 bezoekers per dag. Het hangt er natuurlijk vanaf om wat voor bedrijf het gaat. Heb je een webshop en wil je dat mensen wat kopen of ben je een online publisher/platform en wil je zoveel mogelijk unieke bezoekers? Voor een online magazine of blog geldt hoe meer bezoekers hoe beter en meer kans op verdienmodellen. Maar heb jij een webshop met 50 bezoekers per dag en kopen 10 mensen wat dan is toch een mooi aantal.

Ga je uit van een online magazine/publisher of blog. Dan ben je eigenlijk tevreden vanaf 10.000 unieke bezoekers per maand. Dat is toch wel het minimum voor samenwerkingen met merken en bedrijven. Bedrijven kijken vaak naar het aantal unieke bezoekers, pageviews en naar website cijfers als de DA, DR en trustflow.

Wil jij nou bijvoorbeeld veel geld verdienen met advertenties? Denk dan aan bijvoorbeeld Google Adense. Een fulltime inkomen met Google Adsense? Reken dan maar op ongeveer +-500.000 unieke bezoekers per maand. Poeh dat is nogal wat! Maar met goede content kan je dat bereiken.

Hoe kom je nou aan die goede content? Denk dan aan goede SEO (lezers die komen via Google), maar natuurlijk ook social media. Bezoekers komen namelijk via Google, maar ook via social media. Wil jij nou veel bezoekers via Google? Dan zal je je toch echt moeten verdiepen in SEO. Deze cursus is perfect daarvoor.

Meer website bezoekers in 2021? Zorg voor goede content en natuurlijk voor social media.

Trust me: hard werken wordt beloond!

Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here