HomeBeautyHuda kattan: make-up artiest en beauty boss

Huda kattan: make-up artiest en beauty boss

Mirror Mirror on the wall: who is the prettiest doll of them all? Huda Kattan!

Huda Kattan is een Amerikaanse beauty, make-up-artiest, beautyblogger en influencer. Ze is tevens de CEO van haar cosmeticabedrijf HudaBeauty. Kattan is geboren in Oklahoma City, terwijl haar beide ouders afkomstig zijn uit Irak. Ze volgde een financiële opleiding aan de University of Michigan-Dearborn, maar haar passie lag toch in de beauty wereld.

In 2010 startte ze met haar blog HudaBeauty, gericht op make-up. Drie jaar later bracht ze nepwimpers uit, haar eerste cosmeticaproduct. Onder de merknaam HudaBeauty werden ze succesvol en werden ze onder andere gedragen door Kim Kardashian. Later bracht ze ook andere producten op de markt, zoals foundation, lippenstift en oogschaduw.

Huda Kattan heeft in 2020 meer dan 40 miljoen volgers op haar Instagram pagina. Ze stond in 2017 op de eerste plaats van de Influencer Instagram Rich List: ze verdiende 18.000 per gesponsorde post op Instagram. Ze is door Forbes Magazine uitgeroepen tot een van de tien meest machtige influencers op het gebied van beauty. Time Magazine noemde haar in 2017 een van de 25 meest invloedrijke personen op internet.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments