Our motto: we rise by lifting others.

Wie is deze dope beauty? India Love is een populaire Instagram influencer wie haar carrière begon met een Tumblr account in 2011, net zoals Nyane. Nu is ze een model, artiest en zoveel meer. Ze heeft samenwerkingen met grote bedrijven en werkt samen met Will.i.am. Ze heeft meer dan 4 miljoen volgers op Instagram. Wil jij ook een Influencer worden? Lees dit dan eens.

India Love komt uit California. Ze groeide op in een groot gezin. Ze bereikte fame toen ze deelneemde aan een reality show: the Westbrooks. De show was een soort Keeping up with the Kardashians. Het focuste op India en her familie. Het gaf haar veel fame, maar ze was er eigenlijk op tegen. Ze deed alleen mee voor haar zussen. De show was helaas niet zo succesvol als de kardashians, maar het gaf India wel fame en veel mogelijkheden. Waaronder een succesvolle carriere op Instagram en samenwerkingen met bekende merken zoals het trendy merk: Missguided.

Verder bracht India Love de single “Talk yo Shit” uit. Een song over self-love. Als er iemand een voorbeeld is van self-love dan is het India wel.

Keep up the good work!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here