HomeBeautyInfluencer Laura Ponticorvo. Wat doet deze dame allemaal?

Influencer Laura Ponticorvo. Wat doet deze dame allemaal?

Influencer Laura Ponticorvo. Hiernaast is ze ook een eechte beauty, onderneemster en televisie-ster. What else?

Were talking about Laura Ponticorvo.

Laura Ponticorvo is een Nederlands-Italiaanse mediapersoonlijkheid en YouTuber met de Belgische nationaliteit. Ze deed mee aan verschillende televisieprogramma’s maar kreeg vooral naamsbekendheid door haar deelname aan het programma Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde.

Naast bekende Youtuber heeft ze dus ook aan een aantal programma’s meegedaan. Denk dan aan Sterren Dansen op het IJs, Shopping Queens VIPS, X-factor, Boxing Stars etc.

Maar ze is vooral bekend om haar vlogs. Ze heeft meer dan 140k abonnees en daarnaast is ze een influencer op Instagram. Ze heeft daar 190k volgers en gaat dus lekker. Benieuwd naar haar vermogen? Lees dit dan eens.

Laura heeft sinds enkele jaren ook een eigen webshop. Ze is dus ook nog een echte onderneemster. In deze webshop kan zij haar creativiteit op het gebied van fashion kwijt. Een mooie gelegenheid om andere tips te geven op het gebied van kleding. Want zeg nu eerlijk, wie wilt er niet mooi uitzien en tegelijk heerlijk voelen, aldus Laura. Wekelijks komen er nieuwe items online op deze website. Een leuke webshop, check hem out!

Influencer Laura Ponticorvo: een groot succes.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments