HomeBeautyInfluencer en beauty Monica Geuze. Alles over haar empire.

Influencer en beauty Monica Geuze. Alles over haar empire.

Influencer en beauty Monica Geuze. Deze vrouw moet je uiteraard wel kennen inmiddels. Anders heb je toch echt onder een steen geleefd.

Monica is een van de bekendste influencers van ons land. Ze is niet alleen een bekende influencer, maar ook nog eens een echte beauty. Ze begon met vloggen op YouTube, maar is inmiddels van alle markten thuis. Op Youtube heeft ze meer dan 500k abbonnees en heeft ze inmiddels meer dan 1200 video’s geplaatst. Op Instagram heeft ze meer dan 1 miljoen volgers en heeft ze vele samenwerkingen met bekende en grote merken. Als Monica een post zet op haar Instagram van bijvoorbeeld een make-up merk kan ze hier wel 35.0000 euro per keer voor krijgen. Wat een geld!

Naast het vloggen heeft ze haar empire uitgebreid met boeken (2 inmiddels). In haar eerste boek “My Way” vertelde ze de weg die ze bewandelt heeft. Het vallen en opstaan. Haar jeugd, familie en vrienden. In haar nieuwe boek Unreleased deelt ze honderden foto’s en insights die ze nog nooit eerder heeft gedeeld. “Maak je klaar voor een geheel nieuwe en exclusieve inkijk in de wereld van een van de bekendste influencers van Nederland,” luidt een deel van de omschrijving.

Verder heeft Monica een sieradenlijn genaamd MEAUXMEAUX en een beautylijn. ze heeft ook een reality serie. Wij zijn erg benieuwd wat Monica Geuze nog meer voor ons in petto heeft. Deze dame kan gewoon alles!

Benieuwd wat Monica haar vermogen is? Lees dit artikel dan eens.

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments