HomeInfluencersInfluencer Fabiola Volkers. Who is that chick?

Influencer Fabiola Volkers. Who is that chick?

Influencer Fabiola Volkers. Wie is deze dame en wat doet ze allemaal?

Influencer Fabiola Volkers is een Nederlandse influencer met meer dan 500k volgers op Instagram. Ze kreeg nationale bekendheid als verleidster in het RTL-programma Temptation Island VIPS. Nog een influencer die meedeed aan Temptation Island. Veel bekendheden van dit programma zijn nu influencers.

Fabiola Volkers werd geboren op 12 april 2000. Ze groeide op in het Groningse Alteveer en komt uit een gezin met meerdere zussen en een broertje.

De zangeres deed in het jaar 2010 auditie voor het Junior Songfestival en was te zien in het programma Hollands Next Topmodel alvorens ze nationale bekendheid kreeg met haar deelname als verleidster in het RTL-programma Temptation Island Vips.

Hollands Next Top Model was niet zo’n succes, want ze lag er na de eerste aflevering al uit helaas. De zangeres had meer geluk met haar deelname aan Temptation Island, waarin deelnemer Niels van der Zanden als een blok voor haar viel.

Tegenwoordig is Fabiola Volkers ook actief op het erotische platform OnlyFans, waar ze haar trouwe fans nóg meer sexy foto’s kan bieden. Veel influencers zitten nu op OnlyFans. De trend van nu.

Bron: Parra.nu & Instagram, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments