HomeInfluencersInfluencer Jutta Leerdam. Ze kan meer dan alleen schaatsen.

Influencer Jutta Leerdam. Ze kan meer dan alleen schaatsen.

Wie is Jutta Leerdam? niet alleen een topschaatser, maar inmiddels ook een grote influencer op de gram en hier verdient ze dus ook geld mee.

Jutta Monica Leerdam is een Nederlandse langebaanschaatsster. Samen met Koen Verweij richtte zij op 16 augustus 2020 haar eigen schaatsploeg op, Team Worldstream, gecoacht door Kosta Poltavets.

Topschaatser Jutta Leerdam is een van de blikvangers van Team NL in Peking. Maar niet alleen daar, ook op social media is ze opvallend aanwezig.

Jutta heeft in haar schaatscarrière al heel wat mooie prijzen binnengesleept en nu is ze een hit op Instagram.

Ze heeft inmiddels 2 miljoen volgers. Like what? Een bedankfilmpje voor haar volgers ging vervolgens zo hard viral dat de teller in no-time op 2 miljoen volgers stond.  Tussen foto’s op de schaatsbaan vinden we af en toe een kiekje van haar vrije tijd. Veel van haar video’s bereiken miljoenen kijkers en inmiddels verdient ze dus ook aardig met haar social media kanalen.

Ze post veel foto’s en video’s op de schaatsbaan. Maar ook op TikTok gaat ze erg hard. TikTok is de trend van nu, met name onder jongeren.

Zo zie je maar, veel grote sterren die groot zijn geworden in iets anders, zijn nu ook groot op de gram en worden dus ook influencers.

You go Jutta.

Wil jij nou ook meer volgers en likes op de gram? Lees dit dan eens.

Image: unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments