HomeInfluencersWie is Marije Zuurveld. Lees hier meer over haar.

Wie is Marije Zuurveld. Lees hier meer over haar.

Wie is Marije Zuurveld? Lees hier alles over haar.

Marije Zuurveld is influencer, YouTuber en presentatrice. Voor haar kanaal maakt ze filmpjes in uiteenlopende stijlen zoals sketches, vlogs, praatvideo’s. Marije Zuurveld deelt alles waar ze haar enthousiasme in kwijt kan met haar kijkers. Marije is een vrolijke meid. Hierdoor wordt ze ook regelmatig ingezet door merken om hun product of dienst op een creatieve manier in de content voor haar kanalen te verwerken.

Ze heeft meer dan 300.000 abonnees op Youtube en meer dan 400.000 volgers op Instagram. In 2018 en 2019 won Marije de VEED Award voor beste vrouwelijke Youtuber. Ze is dus erg actief op Instagram en Youtube. Best of both worlds!

In de zomer van 2019 had Marije een eigen schoenenlijn in samenwerking met Sacha en ze werkte voor merken als Rituals, JBL, L’Oréal en Dance4Life. In het najaar van 2019 was ze voor het eerst te zien in een film: House of No Limits. Ze is dus van alle markten thuis.

Marije gaat erg hard als influencer. Keep an eye on this girl!

Heb jij hulp nodig met jouw filmpjes op Youtube? Need some editting work? Bekijk onze shop waar je dat kan krijgen. Goed en betaalbaar!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments