HomeInfluencersInfluencer Monica Geuze. Een powervrouw! Leeshiermeer.

Influencer Monica Geuze. Een powervrouw! Leeshiermeer.

Influencer Monica Geuze. Dit is gewoon een powervrouw die je inmiddels wel moet kennen. We love Monica Geuze en kijken naar haar op en ik denk met ons een hoop tienermeiden. Ze heeft het allemaal, of niet dan?

Maar wie is deze populaire influencer nou eigenlijk en wat doet ze allemaal?

Monica Geuze groeide op in Hendrik-Ido-Ambacht en zat op de theaterhavo in Rotterdam. Toen Geuze 16 was, vroeg rapper Ronnie Flex of ze zijn vaste diskjockey kon worden. Dit heeft ze drie jaar gedaan, waarna ze in 2015 ook voor zichzelf begon te draaien. Haar singles “Laten gaan” en “Nu of nooit” scoorden goed en haalden de hitlijsten. Hoewel Monica Geuze dus al een populaire dj was, begon haar succes in 2014 toen ze haar eerste vlog uploadde op YouTube en daar begon haar Youtube carrière. Ze filmt haar dagelijkse leven en is vooral populair bij girls. Zo filmt ze bijvoorbeeld haar reizen naar verre landen, dingen over mode en veel andere dingen. Inmiddels heeft ze meer dan dan 500k abbonnees en kan ze makkelijk leven van Youtube. Benieuwd wat je kan verdienen met Youtube? Lees dit dan eens. Ze is gestopt met vloggen en focust zich nu op haar merk Sophia Maeh en haar werk op televisie. Het merk is niet echt iets bijzonders,maar he het is van Monica Geuze dus het loopt vast wel met 1 miljoen fans. 

In het begin van haar carrière had Monica een relatie met rapper Lil Kleine. Door het succes van de rapper, ook goede vriend van Ronnie Flex, begonnen veel van zijn fans ook Monica Geuze te volgen. De relatie hield niet stand en de twee gingen uit elkaar. Inmiddels is Lil KLeine samen met Jamie Vaes. Lees hier meer over de vrouw/vriendin van Lil Kleine.

Haar succes op Youtube was niet genoeg. Ze bracht namelijk ook boeken uit. In het boek “My Way” vertelt Monica over haar weg naar succes, met alle hoogte- en dieptepunten, geeft ze tips en nog meer inkijkjes in haar bijzondere leven. Het boek is bijna 50.000 keer verkocht en hier heeft ze dus goed aan verdiend.

Buiten haar boek heeft ze ook veel voor televisie/YouTube gedaan. Zo was ze presentatrice bij Concentrate, een populaire YouTube serie waarin verschillende YouTubers spellen tegen elkaar spelen. In 2017 zat ze in Van der Vorst ziet sterren, in 2018 deed ze mee aan Jachtseizoen van StukTV en in 2019 presenteerde ze Love Island, dat exclusief te zien was op Videoland. Haar grootste tv-klus was haar eigen realityserie op Videoland; Like Monica. De serie duurde vier afleveringen, waarin te zien is hoe het leven van Monica achter de schermen is. Ook komt haar ex Lars Veldwijk hierin voor. Oftewel van vlogger naar de televisie wereld zoals veel vloggers doen. Ze presenteerde Temptation Island love or leave en binnenkort zal ze te zien zijn in de jury of the Masked Singer. Ze heeft daarnaast ook een populaire podcast. 

Oftewel: een echte powervrouw! Ze heeft ook nog een sieradenlijn en haar eigen cosmeticalijn: like what?!

Wat is het vermogen van deze powervrouw en influencer Monica Geuze? Lees het hier. Ze is zeker weten miljonair, zelfs multimiljonair inmiddels. Ze gaat al even mee en doet ook veel. 

Maar he boys en girls vergeet dat deze dame een heel team om zich heen heeft. Ze heeft een manager en mensen die deals voor haar sluiten. Niet elk getalenteerd persoon heeft dit geluk. 

Bron: Google, Beeld: google 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments