Influencer Nina Warink. All about this woman.

Nina Warink is verkozen tot “social media queen” door het mannenblad FHM.

Nina Warink werd bekend doordat ze de vriendin van Youtuber Kelvin Boerma (Kalvijn) is. Ze timmert nu ook zelf hard aan de weg. Ze is nu zelf influencer, Youtuber, auteur van een kookboek en heeft geacteerd in een film. Like what? Goed bezig!

Deze mooie dame heeft meer dan 550k volgers op Instagram, bijna 150k volgers op Youtube en heeft onlangs ook een samenwerking gelanceerd met het merk Beachlife.

In 2018 begon ze haar eigen bedrijf “NW Content” en ze werkt nu dus als contentmaker. Dit heeft ze grotendeels kunnen bereiken doordat ze in de YouTube video’s van Kalvijn in beeld kwam. Hierdoor kreeg Nina ook bekendheid en volgers op Instagram. Maar ze heeft hier ook zelf hard aan gewerkt.

Op Youtube vlogt Nina vooral over haar leven en wat ze doet. Naast het vloggen heeft ze ook eigen serie’s op YouTube waarin ze filmt met andere bekende Nederlanders en influencers.

Maar dat is nog niet alles. Ze heeft ook een boek uitgebracht, namelijk “Mijn tweede liefde”. Het is een kookboek. Haar tweede liefde is dus koken. In dit boek deelt Nina haar favoriete recepten die zij graag maakt voor mensen die ze lief heeft. Daarnaast geeft ze in het boek ook een kijkje in haar persoonlijke leven. In het boek zijn foto’s verwerkt van familie en vrienden met wie ze graag haar kookkunsten en recepten deelt.

Nina heeft ook een klein acteer rolletje in de film “Just say Yes” die te zien is op Netflix. In deze film spelen heel veel bekende Nederlanders die niet allemaal perse een acteer achtergrond hebben.

Influencer Nina Warink: een powervrouw!

Bron: Google/FHM, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here