HomeInfluencersInfluencer Yara Michels. Wie is deze dame?

Influencer Yara Michels. Wie is deze dame?

Influencer Yara Michels. Vast wel eens van gehoord. Nee toch niet?! Dan wordt het wel eens tijd!

Yara Michels (30) is een vlogger, influencer, televisie presentatrice (Net5) en was de hoofdredacteur van LINDA.meiden. Ze begon in 2009 als 1 van de eerste met een modeblog. Op haar toenmalige blog Chapter Friday deelde ze persoonlijke verhalen en inspiratie met een focus op stijl en carrière en met als missie om je een stap dichterbij je doelen te brengen. Inmiddels is Chapter Friday gericht op interieur (aldus het Instagram account).

Haar blog bracht haar de baan waar bijna elke meid van droomt: hoofdredacteur bij het leuke blad LINDA.meiden. Inmiddels is ze daarmee gestopt omdat ze klaar was voor nieuwe avonturen en nieuwe projecten.

Ze is verder een Instagram influencer met 160k volgers. Ze heeft een YouTube account met 36k abbonees. Met haar vrolijke en energieke persoonlijkheid is Yara Michels een positief rolmodel voor vrouwen en meisjes: ze wil graag laten zien hoe je het beste uit jezelf haalt. Wat zeker niet betekent dat je altijd alles tegelijk óf perfect hoeft te doen. Yara is gewoon een leuke inspirerende meid!

Influencer Yara Michels: we keep an eye on you;)

Heb jij nou hulp nodig met jouw Youtube kanaal en jouw video’s? Editting on a budget? Dat kan! Bekijk dan onze shop eens.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments