Intermediair: wat is dat voor een platform? And another one to check out!

Het work-life platform voor hoogopgeleiden. Een carrière website met banen en vacatures voor hoogopgeleiden.

Ben jij dus hoogopgeleid en Uni geschoold? Dan is dit de website voor jou!

Intermediair werd in 1965 opgericht door Lo de Gruyter als een gratis maandblad. Na overname door de Persgroep in 2012, kwam na ruim 47 jaar een einde aan het bestaan van het grootste gratis weekblad voor hoogopgeleiden, maar werd deze vervangen door een digitaal magazine met dezelfde naam. De eerste editie verscheen in november 2012 en werd opgericht vanuit het oogpunt dat Intermediair continu inspeelt op de veranderingen in de markt en innoveert. Het magazine werd wekelijks ruim 132.000 keer geopend en werd daarmee in één keer het grootste digitale weekblad van Nederland.  

In maart 2018 werd het digitale Intermediair Magazine samengevoegd met de website op een geheel vernieuwd work-life platform waar Intermediair hoogopgeleid werkend Nederland helpt de juiste keuzes te maken in het werkende leven met verrassende artikelen, nieuwe kansen, handvatten en concrete stappen. 

Op dit platform vind je niet alleen de laatste vacatures, maar ook carrière tips en inspiratie. Je kan berekenen of jij wel markt-conform verdient en meer.

Intermediair: de kickstart voor jouw carrière!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here