HomeFashionIs Berskha van goede kwaliteit?

Is Berskha van goede kwaliteit?

Is Berskha eigenlijk wel van goede kwaliteit?Het is fast fashion of course..en het is best goedkoop.

Fashionista’s en fashion bloggers en influencers opgelet. Bersha, is dit eigenlijk wel een goed merk?

Misschien ben je al bekend met Berskha, misschien ook niet.

Berskha is eigenlijk het zusje van Zara,maar dan wat goedkoper. het merk Bershka is onderdeel van het grotere bedrijf Inditex, waarvan het hoofdkantoor in Spanje zit. De modeketen is opgericht in april 1998 en richt zich met vrouwenmode, mannenmode, sportkleding en modeaccessoires voornamelijk op de jonge doelgroep. Ze hebben 1000 winkels over de hele wereld en 14 vestigingen in Nederland. Je hebt vast dus wel eens een winkel gezien als je in de grote steden komt.

Bershka is een modemerk dat zichzelf omschrijft als een merk voor jonge mensen die het meeste uit het leven willen halen. Vol met inspiratie, originele designs en playful kleding. Deze jonge, gewaagde mensen hebben een groot sociaal netwerk en zijn ook actief op sociale media. Een van de dingen waar Bershka mee is begonnen is het mogelijk maken van direct bestellen wat influencers dragen. 

Ze focussen zich wel op een jonge doelgroep en ik voel me af en toe een beetje te oud voor deze winkel. Veel kleine smalle crop tops en soms kinderachtige teksten,maar ze hebben ook items die ik weer heel tof vind. Zoals deze boots.

Maar de kwaliteit is niet altijd even goed. Bershka maakt hun producten in onder andere Turkije en de omstandigheden zijn daar niet altijd goed.

Ben je benieuwd naar mijn persoonlijke stijl? Bekijk dan vooral iammandyb.com. Veel Berskha items.

De boots op de image zijn ook van Berskha.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments