Is bloggen nog wel relevant in 2022? Ja want het is bijna 2022 en de trends veranderen continue. 2022: nog 7 weken…het gaat hard. Kijken naar de future!

Doet bloggen er nog wel toe? Lezen mensen nog wel blogs. Zitten mensen niet dag en nacht op Youtube en Tiktok? Tiktok overruled voor jongeren en is de trend van nu.

Eerlijk is eerlijk: video content overruled geschreven content.

Maar, goed nieuws: er zijn altijd mensen die ook graag lezen. Mensen die nieuwsgierig zijn naar informatie, actualiteit, trends etc. Er zijn genoeg online magazines met dagelijks tienduizenden bezoekers op hun website. Wat dacht je van man-man of manners, of fem-fem of NSMBL of girlscene.nl? Pppulaire online magazines voor mannen, vrouwen of girls. Voor ieder wat wils.

Van 0 naar 10.000 unieke bezoekers in minder dan 2 jaar. Yes: het is mogelijk. Dat voorspeelt veel goeds voor de toekomst. 100.000 unieke bezoekers in 2023? Dat zou wat zijn! 500.000 unieke bezoekers in 2025? 1 miljoen bezoekers in 2030? We keep on hoping and writing of course.

Hoe meer bezoekers je namelijk hebt hoe meer geld je ermee kan verdienen. Denk dan aan gesponsorde content, linkbuilding, maar ook affiliate marketing. Een fulltime inkomen door jouw blog? Een droom voor vele mensen. Maar de aanhouder wint.

Bloggen is zeker nog relevant in 2022. Maar het wordt wel moeilijker om te winnen van de video content. Misschien is het een goede tip om te beginnen met een blog samen met een Youtube kanaal? Best of both worlds bijvoorbeeld. Of begin op alle kanalen. Begin een blog, een Instagram account, een fb pagina en een Youtube kanaal. Wordt een social media pro!

Bron: Google, Beeld: Pexels

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here