Drake is miljardair in 2023. Of toch nog niet?

We wisten al dat deze man talent heeft en rijk is, maar miljardair nog niet. Istie het echt?

Drizzy, Drake of Aubrey is een Canadese rapper, zanger, songwriter, acteur en succesvolle ondernemer. Hij werd oorspronkelijk bekend door zijn rol als Jimmy Brooks in de televisieserie Degrassi, maar is nu een muzikale wereldster en ondernemer met vele talenten.

Is hij echt miljardair? Volgens Nicki Minaj wel. The 2 rap stars hang out and talked. Na 2 moeilijke corona jaren zonder optredens is het weer zover en kan hij weer optreden en zijn ding doen. Tussendoor maakte hij wel gewoon muziek.

Hij is een lowkey miljardair en wil niet dat iedereen het weet en dat is begrijpelijk met al die golddiggers out there.

Opscheppen over je geld is ook niet zo netjes, maar je mag ook best wel trots zijn op een miljardair status. Of niet dan?

Het is niet komen aanwaaien, maar hij heeft hier hard voor gewerkt.

Hij begon in 2009 bij Young Money Entertainment, een recordlabel founded by Lil Wayne en heeft inmiddels zoveel albums en hits en records gebroken. Denk aan Honestly Nevermind (iets unieks en verfrissends), Scorpion, Certified Lover Boy, Views, Take Care en lots of more.

Hij heeft een eigen kledinglijn, een recordlabel, een whiskey merk, hij is mede-eigenaar van dreamcrew etc, executive producer van Euphoria en hij investeert in de huizenmarkt. Daarnaast heeft hij veel geïnvesteerd in bedrijven en dat heeft hem ook veel opgeleverd.

We houden hem in de gaten; Drake de miljardair!

Benieuwd naar andere vermogens? Lees onze andere artikelen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here