HomeMoneyIs Lil Kleine blut anno 2024? Hoe zit het nou precies?

Is Lil Kleine blut anno 2024? Hoe zit het nou precies?

Hoe zit het nou met Lil Kleine zijn vermogen?

is hij blut? Gaat hij richting blut in 2024? 

Jorik aka Lil Kleine is een echte geldspender of beter gezegd “was”. Dat weten we allemaal. Maar doet hij zich niet beter voor dan hij is? Hij vliegt eventjes op en neer van Ibiza naar Nederland en hij gaat elke dag luxe uit eten. Hij heeft zelfs eens laten weten dat hij nog nooit zijn eigen keuken heeft gebruikt. Hij is inmiddels gecancelt. Hoe komt hij nog aan zijn geld? Gaan clubs en festivaleigenaren hem nog willen? Heeft hij goed geld geïnvesteerd in vastgoed? Hij verkoopt in ieder geval zijn huis. 

Sinds de mishandeling van zijn ex vriendin Jaimie Vaes is Jorik helemaal gecanceld door zijn fans en de media. Dj’s draaien hem niet meer op de radio en hij treedt zelden meer op. Hij komt wel op een comeback plaat met Boef. Zijn mede artiesten gunnen hem dit wel. Maar hoe zit het met de rest van Nederland?

Is hij echt blut? Hij zet zijn grachtenpand te koop dus hij zal het wel moeilijk hebben anno 2024. 

De verkoop kan hem wel een flinke winst opleveren. 

Of er nog een comeback mogelijk is? 

Gaat Jaimie er met de glorie vandoor?

Deze dame deed het zeker goed in Expeditie Robinson en liet een andere kant van zichzelf zien. Nice lady. 

Nu independent van haar ex. 

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments