HomeInfluencersIs Nikkie de Jager omgebouwd?

Is Nikkie de Jager omgebouwd?

Is Nikkie de Jager omgebouwd? Dat vragen veel mensen zich af. Nikkie de Jager moet je inmiddels wel kennen.

Deze dame kan gewoon alles! Ze is succesvol vlogger, make-up, presentatrice etc. Ze heeft meer dan 14 miljoen volgers op Instagram en heeft laatst Adele opgemaakt. Adele: like Hello?

Nikkie Tutorials (25) heeft afgelopen jaar bekendgemaakt dat ze transgender is. Ze heeft het jaren verborgen gehouden, maar ze werd gechanteerd. Anderen wilde het lekken naar de pers en dus vond ze het tijd om open kaart te spelen.

Nikkie vertelt dat ze zich al op jonge leeftijd een meisje voelde. ,,Ik snapte niet waarom ik kort haar had en waarom ik lange broeken moest dragen. Waarom kon ik geen jurkjes aan?”, schetst ze haar gevoelens van toen. ,,Ik speelde met barbiepoppen, ik gebruikte nagellak en speelde met extensions. Alles aan mij was een meisje.”

Nikkie de Jager heeft al langere tijd een vriend waarmee ze gelukkig is. Hij wist niet dat ze transgender was. Maar hij staat volledig achter haar.

Nikkie de Jager hoopt hiermee anderen te inspireren om zich niet langer tegen te houden als er hen iets op het hart ligt. Ze voelt zich vrij en kan eindelijk zichzelf zijn.

Wij houden Nikkie De Jager zeker in de gaten. Benieuwd naar haar vermogen? Lees dit dan eens.

Bron: ad.nl, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments