Whats going on? Is Josylvio de next Lil Kleine die pronkt met dure kettingen en bling en bling? Is dit wat de jeugd wil zien? Hij schaft een dure ketting van het merk Cassan Diamonds aan een laat dit zien aan zijn fans. Wij zijn eigenlijk meer benieuwd naar de echte rijkdom, zijn vrouw. Lees hier meer over.

Wat doen deze mannen voor hun fans? Zijn ze een voorbeeld voor de jeugd? Als je zoveel fans als deze mannen hebt, heb je eigenlijk een voorbeeldfunctie.En als rolmodel kan je heel wat doen voor de jeugd. Je hebt eigenlijk gewoon een verantwoordelijke rol als celebrity.

De jeugd kijkt dus naar je op. Het zou leuker zijn als ze beiden lieten zien hoe je ook de top kan bereiken en kan doorbreken als rapper. Lil Kleine heeft met de Street University wel een poging gewaagd, maar dit was geen succes.

Lil Kleine komt nu veel negatief in het nieuws . Wij vinden dit ook erg overdreven en hebben hier een artikel over geschreven. Is fame eigenlijk wel zo leuk? Als iedereen je in de gaten houd en elke misstap je je carrière kan kosten?

Bron: puna. Beeld: facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here