HomeMusicJosylvio in 1 klap wereldberoemd door Snoop Dogg

Josylvio in 1 klap wereldberoemd door Snoop Dogg

Het internet is een gevaarlijke plek. Het kan je maken of breken.

Op het filmpje van de aanhouding is te zien dat de politie een harde klap aan de rapper uitdeelt. Na aankomst op het eiland bleken zijn reispapieren niet in orde te zijn. Het zou gaan om een vervalste PCR-test, maar volgens zijn management waren zijn papieren wel in orde. Hij werd geweigerd en volgens de politie werd hij “erg onbeschoft” tegen het personeel op de luchthaven.

Na de arrestatie werd de artiest voorgeleid aan de officier van justitie en moest hij een nacht doorbrengen in de cel. Inmiddels is hij weer vrij, maar het incident gaat niet ongezien aan hem voorbij. Het filmpje gaat de hele wereld over en ook de wereldberoemde rapper Snoop Dogg heeft hem gezien. 

Het filmpje van Josylvio ging al heel Nederland door, maar nu dus ook het buitenland, want Snoop Dogg heeft het filmpje gedeeld en hij is al 2 miljoen keer bekeken!

Hij is dus 1 klap wereldberoemd, maar of je daar nou zo blij mee moet zijn..dat de hele wereld ziet dat je een klap in je gezicht krijgt (al is die misschien niet terecht geweest, dat weten we niet).

Meer lezen over de bekende rapper en ondernemer zijn vermogen? Lees dit dan eens.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments