Josylvio miljonair. Is hij het of is hij het niet?

Josylvio die rapper die je vast wel kent inmiddels als je een beetje thuis bent in de hiphopscene/urbanscene.

Met een Nederlandse moeder en een Egyptische vader heeft Josylvio een hele
verzameling namen: voluit heet hij Joost Theo Sylvio Yussef Abdelgalil Dowib.
Hoe je hem noemt maakt hem eigenlijk niet uit: Joost, Yus, Josylvio, alles is
goed, aldus Josylvio. Josylvio komt uit het Gooi, uit Naarden. Maar Josylvio is zeker niet rijk geboren. Hij heeft zichzelf naar de top gewerkt.

Deze man heeft grote hits gescoord met liedjes zoals “Gimma”, “Catch up”, “Ride or die” en “Hosselaar”. Naast een rapper is Josylvio ook eigenaar van een recordlabel: Hella Cash Gang. Veel rappers worden ook ondernemers. Hij heeft ook een eigen horloge label: Yacht Watches op Instagram (website kunnen wij niet vinden op Google). Verder zal hij zich ook wel bezighouden met investeren en beleggen zoals bijna elke rapper. Wil jij nou ook FIRE worden? De trend die is komen overwaaien uit de VS. Lees dit dan eens.

Josylvio miljonair?

Om eerlijk te zijn weten wij het niet. Hij doet geen uitspraken over zijn vermogen. Wij denken wel dat hij hard onderweg is, maar door de corona even flink een klap heeft gehad. Is de corona over en kan hij weer optreden dan zal hij weer verder gaan onderweg naar de top en onderweg gaan naar miljonair zijn just like Boef, Frenna etc. Wij denken dat hij dus hard op weg is. Hij zit natuurlijk al even in de muziek business en heeft vele successen geboekt. Wij houden je op de hoogte over rapper Josylvio en zijn vermogen.

Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here