Kanye west een narcist: think again!

Veel journalisten en media bedrijven zetten Kanye neer als een narcist, maar bekijken niet de andere kant van het verhaal. Hij vergelijkt zichzelf dan misschien met grootheden en gedraagt zich soms raar, maar kijk eens wat deze man allemaal neerzet. Is dat niet totally “out of this world”? Is dat niet complete waanzin, maar tegelijkertijd ook gewoon briljant?

Iedereen praat elkaar na, maar kijkt en denkt niet verder dan hun neus lang is. Wij, Life of an Artist, zetten mensen graag aan het denken. Denk voor jezelf en loop niet mee met wat de menigte zegt.

Narcisme is een vorm van gedrag dat wordt gekenmerkt door een obsessie met het eigen uiterlijk, de eigen persoonlijkheid, egoïsme, dominantie, ambitie en gebrek aan empathie. Iemand die narcistisch gedrag vertoont noemt men wel een narcist.

Kanye is niet geobserdeerd met zijn eigen uiterlijk?! Hij is soms misschien dan arrogant, maar heeft hij daar niet gewoon het recht op? Kijk wat deze man maakt? Dat is toch gewoon genialiteit. Hij heeft niet voor niks 6 miljard (als dat klopt dan). Deze man is een creatieve genius die totaal niet van bewondering en de spotlights houdt, maar soms gewoon door de media wordt opgepikt, omdat hij natuurlijk famous is door zijn creativiteit en zijn ex-vrouw. Maar volgens mij houdt deze man gewoon van zijn kunst en creatief bezig zijn. Een typische kunstenaar, die leeft voor dingen creëren.

Daarnaast wie zegt dat Kanye gebrek aan empathie heeft? Is dat ooit bewezen? Hij zet zich juist in voor goede doelen en communities.

Grootheden zijn soms gewoon grootheden en niet omdat ze dat nou zo graag willen, maar omdat ze dat gewoon zijn. Daar kunnen ze soms gewoon niks aan doen. Born to be great!

Kanye West een narcist: think again!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here