Wij zijn fan van rap genius en ondernemer Kanye West, maar hij is niet meer zo,n fan van de Kardashians en logisch ook eigenlijk. That shit Cray or that shit logisch?!

In het eerste deel van de finale van Keeping Up with the Kardashians, dat donderdag in Amerika werd uitgezonden, vertelde Kim Kardashian over wat ze miste in haar huwelijk met Kanye West. Kims openhartige verhaal werd gesprek van de dag en dat is Kanye uiteraard niet ontgaan.

In deel één van de finale van KUWTK heeft Kim Kardashian een openhartig gesprek met Kris Jenner over wat ze miste in haar huwelijk met Kanye. Veel fans van de show waren verrast dat dit gesprek werd uitgezonden.

Het lijkt er echter op dat Kanye er niet zo blij mee was dat zijn huwelijk met Kim werd besproken. Nadat de aflevering was uitgezonden, viel het een fan op dat de rapper geen enkele Kardashian of Jenner meer op Twitter volgt. Hij is blijkbaar klaar met de familie na deze uitspraken.

Kim vertelde donderdagavond in KUWTK dat ze de intieme momenten in haar huwelijk miste. Hoewel Kanye altijd groots uitpakt in het tonen van zijn liefde voor zijn vrouw, geeft Kim aan dat ze graag samen met haar man van de kleine dingen zou hebben genoten.

Kanye wist Kim regelmatig met extravagante acties te verrassen. Zo vroeg de rapper de realityster ten huwelijk in een honkbalstadion – dat hij speciaal afhuurde voor de gelegenheid.

Ondanks dat Kanye zijn best voor Kim deed, geeft Kim toe dat ze zich eenzaam voelde. Kanye besloot namelijk regelmatig te verhuizen, waardoor hij soms in een andere staat woonde dan Kim en de kinderen. “Ik dacht altijd dat dat me niet eenzaam maakte, maar nadat ik veertig was geworden, realiseerde ik me: nee, ik wil geen man in een andere staat. Ik dacht altijd dat dat het beste werkte voor ons, maar eigenlijk is dat best verdrietig en niet wat ik wil.”

Arme Kim Kardashian, maar ze komt er wel weer bovenop. Het is een sterke vrouw. Wie wordt haar nieuwe lover? Wij zijn erg benieuwd. Keep you updated!

Bron: Grazia, Beeld: Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here