HomeFashionLarissa Bruin met haar blog: from hat to heels.

Larissa Bruin met haar blog: from hat to heels.

Wij zijn altijd op zoek naar leuke inspirerende fashion bloggers. Ditmaal zetten we Larissa Bruin in de spotlight met haar blog: From Hat to Heels.

Larissa blogt in het engels om zo meer bezoekers te trekken. Haar blog is erg uitgebreid. Het is niet alleen een fashionblog, ze blogt ook over beauty, fashion, lifestyle, travel en meer. Ze geeft verder ook blog tips. Een blog vol met inspiratie. Deze dame heeft zo te zien al veel van de wereld gezien.

Het is niet alleen een mooie dame, maar ze heeft ook echt een originele style. Een edgy stijl zoals we dat noemen. Benieuwd wat dat is? Lees dit artikel dan eens. Go voor edgy! De trend van de toekomst.

Verder heeft Larissa ook een Youtube kanaal en is ze een Instagram influencer. wil jij nou ook graag een influencer worden? Lees dit dan eens.

Larissa Bruin: een interessante mooie meid met een leuk blog. Checkherout!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments