HomeLifeEmpowerment media. Dat zouden meer media moeten doen.

Empowerment media. Dat zouden meer media moeten doen.

Mensen empoweren. Empowerment media. Dat zou er nou echt meer moeten zijn. Zeker anno 2022. Vrouwen laten shinen, maar niet alleen vrouwen sowieso mensen met talent en good vibes. In plaats van al bad vibes “juice” en roddel kanalen. Mensen steunen, helpen, spotlights geven die ze verdienen in plaats van haten op mensen. Draai het om: niet jezelf in de spotlights zien, maar ander talent. Mensen positief in het daglicht zetten.

Oke, uiteraard hebben wij ook onze voorkeur voor mensen. Wij hebben bijvoorbeeld niks met vrouwen die hun body gebruiken voor fame en social media etc. Lip fillers, butt implants etc. Zonde, gewoon echt zonde. Maar goed ieder zijn ding en ieder zijn leven. Respect is uiteraard ook een belangrijk ding in de media en in het leven.

Maar er blijven genoeg mensen met talent over. Mensen die je kan empoweren en kan helpen shinen. Zet mensen in hun kracht. Iets wat een mens mooier maakt. Iets goeds doen voor de mens. Daarom werken we naast ons media bedrijf ook graag in de zorg. Help people shine a bit and make their life more beautiful. Ain’t that is what makes other people beautiful?

Anyway. Veel juice kanalen, roddel websites, bad vibes media. We hebben de story, de prive, mediacourant, roddelpraat etc, maar waar zijn dan die good vibes media? Die empowerende media? Er zijn uiteraard ook media bedrijven die ook positieve vibes afgeven: denk dan aan funx.nl onder andere. Ze laten vrouwen shinen. Ze posten vandaag nog een post over dat er steeds meer vrouwen zijn die een bedrijf beginnen. You go ladies! Womenpower. We can do #ittoo

Funx.nl is een jongeren media merk, inspirerend en motiverend, naast uiteraard het laatste nieuw. Maar wij zijn ook fan van addicted2success.com, een motiverende en inspirerende website in het Engels van de inspirerende en motiverende Joel Brown (check hem hier). Wij zijn fan van Prince Ea (motivatie on top, we love this man!) en er zijn uiteraard nog veel meer supportive media. Zoals deze Facebook groep voor ladies, entrepreneurs en meer: She’s Winning Inc. Social Club. Het is er dus wel.

Maar er mag meer empowerment media komen van ons. Help anderen een beetje!

Wat vinden jullie?

Bron: eigen leven. Beeld: (ofcourse unsplash).

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments